vraagje tintelende vingers - Zwangerschapsforum

GEMMA - schreef op 16-09 om 10:47
hallo ik ben zaterdag 31 weken en sinds paar maanden heb ik enorm last van tintelende vingers en slaapenden handen soms word ik s'nachts er wakker van en pijnlijk. Zijn er nog zwangere die dit hebben?
4 antwoorden en 12472807x bekeken
DD - schreef op 16-09 om 13:43
@GEMMA: waarschijnlijk heb je last van Carpel tunnel syndroom. Moet je maar eens opzoeken. Komt exact overeen met wat je zegt en dat kan ‘erger’ worden door hormonen (zwangerschap)
Ik ben er vorig jaar aan geopereerd geweest. 
Liefs 
GEMMA - schreef op 16-09 om 13:46
Ja gelezen op net maar las dat het weg ging na de bevalling dus hoop ik stiekem dat weg ga want operatie zie ik niet zitten met een baby en en peuter in huis. 
DD - schreef op 16-09 om 13:49
Begrijp ik. Ik had ook 1 van 4 jaar en 1 van 1 jaar toen ik geopereerd was. 
Ik duim voor je dat het weggaat ????
GEMMA - schreef op 16-09 om 14:02
Dank u ik heb al op newpharma iets gekocht voor aan de pols te leggen om pols rustig te houden hopen werk dit een beetje. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'vraagje tintelende vingers' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan