Nieuwe naam bedenken - Zwangerschapsforum

jessie95 - schreef op 15-12 om 22:12
Victor vind ik er wel bij passen hoor
14 antwoorden en 38270176x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 15-12 om 22:13
Als jullie deze naam beiden erg mooi vinden zou ik niet meer veranderen... Jullie zijn al 33 weken! Ben bang als je nu nog snel gaat veranderen dat jullie misschien spijt krijgen... Daarnaast... Straks gaan jullie of de buren over een paar jaar verhuizen...

Ik vind Hugo overigens ook erg mooi!
Succes!
ii (Gast) - schreef op 15-12 om 22:56
Gewoon Hugo doen. Ooit verhuis je weer, of de buurman verhuist, en dan is deze kwestie weer vergeten. Hij is geen familie.

Je krijgt er spijt van als je nu om deze reden nog een andere naam kiest.
WieWeet - schreef op 15-12 om 23:20
Ik vind ook dat als jullie een goed gevoel bij Hugo hebben, jullie voor Hugo moeten gaan. Straks noem je het kindje Vistor, komt er aan de andere kant twee deuren verderop een Victor wonen... 

Ik vind Victor trouwens wel super leuk bij Lucas en Maurits... Maar als jullie beebje voor jullie Hugo is, dan zou ik daar voor gaan!
Hummel (Gast) - schreef op 16-12 om 09:34
Wat kan jou die buren schelen?

Hugo is een mooie naam en de buren hebben er geen alleenrechten op. Jammer dan.
kruimel - schreef op 16-12 om 09:52
Gewoon Hugo doen!
Als het familie was geweest had ik een andere naam overwogen maar met buren... Nee hoor, lekker bij jullie eigen naam blijven!
Maaike - schreef op 16-12 om 10:45
Dank jullie wel voor de reacties! Heb echt zitten dubben, maar denk dat we het inderdaad gewoon bij Hugo houden. Na goed zoeken vind ik Rogier ook wel erg leuk, word gek van mezelf haha!
Hummel (Gast) - schreef op 16-12 om 11:28
Niets mis met Victor of Rogier, maar jullie hadden al besloten om Hugo te kiezen en daar moet een buurjongetje geen verschil in maken.

Mijn dochter heeft dezelfde naam als een dochter van twee verschillende collega's. Mijn dochter is vernoemd en dus maak ik me er niet druk over dat collega's die naam ook al hadden.
Nannie ❤ - schreef op 16-12 om 11:46
Ik vind ook dat je bij de naam moet blijven welke jullie voor ogen hadden. Het kind is een eigen individu en heeft niets met het buurjongetje te maken. Jullie hebben de naam niet voor niets gekozen en hoort dus dan a eigenlijk bij jullie kindje. Snap heel goed dat het jullie even overdonderd, maar zou er niet van af wijken in dit studium. 
Victor vind ik zelf persoonlijk ook een beetje harde naam.. 

Een variant op Hugo zou Tygo kunnen zijn, mocht je toch willen veranderen..
Linda - schreef op 17-12 om 14:13
Ik snap de twijfel wel. Ik zag een geboortekaartje bij een goede vriendin op de kast staan met onze naam. Ik ken die mensen van wie die baby is amper, wel eens gezien op een verjaardag, en toch twijfelde ik meteen! Het voelt meteen minder origineel! 
Maar aan de andere kant... Er kan zo iemand later nog in de straat komen wonen met die naam, of op school, of.... 
Wij gaan er gewoon voor! En als dit echt jullie naam is, zou ik dat ook doen als ik jullie was! Misschien gebruiken jullie deze naam al samen voor de baby en is jullie kindje voor jullie helemaal Hugo!
Desalniettemin zijn Victor en Rogier ook leuke namen!
mom - schreef op 18-12 om 08:02
Hoe is je band met de buren? Ik denk dat het ook ligt aan de band met de buren. Wij wonen in een straat waar we veel met de buren doen. We eten zomers vaak samen en zitten in het weekend ook regelmatig met een kampvuur buiten! De kinderen spelen ook altijd samen, dus ik zou
nooit een naam kiezen die één van de buurtkindjes ook heeft.

De kindjes schelen straks een paar maandjes, dus je hebt toch wel grote kans dat ze samen opgroeien en wellicht wel hele goede vriendjes worden!

Kortom ik zou een andere naam kiezen, maar ik baseer dat op mijm eigen situatie!

Succes!!
Irma 1987 - schreef op 18-12 om 09:10
Oo wat spijtig 
Daisy (Gast) - schreef op 19-02 om 09:53
Heey allemaal ik ben 34 weken zwanger van m'n 4e kindje een jongen mn man is antilliaans en dus zijn mijn kinderen getint alleen we hebben nog niet de perfecte naam de namen van mijn 3 kinderen zijn alix (4) meisje ariël (2) meisje en zjordan (1) jongen hebben jullie misschien suggesties??? 
Julie* (Gast) - schreef op 19-02 om 12:06
Ik zou het hem gewooN voorleggen dat jullie toevallig ook deze naam hebben gekozen omdat jullie het een heel mooie vinden.. Je hoeft zelfs niet te vragen of hij het wel ok vindt vind ik.. 
Maar zo is hij toch op de hoogte

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Nieuwe naam bedenken' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan