Jongensnaam - Zwangerschapsforum

Dayan (Gast) - schreef op 26-12 om 17:42
Wij verwachten een tweede zoon. Er zijn al veel namen gepasseerd (Milan,  Vincent,  Tycho, enz). Nu heb ik de naam Dayan bedacht, ik kwam hierop omdat de ene opa Daniel heet en de andere Jan. Beide opa's noemen steeds hun eigen naam als er om suggesties vragen, dus zij vinden  het vast een eer Wij vinden  het wel mooi om zo een beetje te 'vernoemen' naar de opa's, maar ik blijf toch twijfelen of ik het wel echt mooi genoeg.. 

Wat vinden jullie?
3 antwoorden en 38217213x bekeken
Hummel (Gast) - schreef op 26-12 om 23:19
niet verkeerd. Daian wel een mooiere schrijfwijze. Al die Y's komen mijn neus uit.
lauwtje - schreef op 27-12 om 14:08
Leuk ! Orgineel leuke vernoeming maar klinkt normaal
Nannie ❤ - schreef op 27-12 om 14:13
Leuk hoor! Wat de Y betreft zijn ze wel erg hip tegenwoordig helaas, maar vind niet dat je je daar teveel moet door laten leiden. De Y is overigens een hoge trilling en een zuivere letter, al zou dit veel mensen niet veel zeggen, ik weet dit vanuit de de getalleer. 

Je zou evt nog wat variatie`s kunnen proberen. Danian vind ik zelf dan eigenlijk wel erg mooi. Zo spreek je je beide namen vrij duidelijk uit.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Jongensnaam ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan