Namen voor hoogopgeleiden - Zwangerschapsforum

Jillian (Gast) - schreef op 23-08 om 01:50
Wauw wat een heftige reacties...
Ik zie deze vraag niet als een morele toekomst wijzer maar eerder als oproep  en nieuwsgierigheid naar welke namen vaak worden gegeven door mensen die hoogopgeleide welgestelde namen hebben en deze ook weer geven. 

Ikzelf ben niet bijzonder hoogopgeleid mqqe heb wel een hoog IQ, zat op hockey en ben een persoon die haar hoge opleiding heeft gestopt om een topsporter te worden in een andere elitesport namelijk paardrijden: mijn zussen hebben namen die bij hoogopgeleide horen maar hebben juist de vader die marktman was en mijn vader is de hoogopgeleide Fries met een simpele Friese naam, mijn moeder heeft n naam die voor hoogopgeleide is maar zij is bij de NAVO en haar ouders zijn niet hoogopgeleide.

Mijn eigen naam weet ik niet of die in t rijtje voor elite namen of wat voor sociale
Boodschap mijn naam eigenlijk heeft is Amerikaans vernoemd naar
Familie met Native roots. 

Ik denk dat je namen zoekt die elite zijn.
Mijn hond heet spencer. Ik zocht toen op; hockey namen, elite namen etc. Vaak zijn deze dubbel in Nederland, Franse en Amerikaanse namen( vooral new yorkse high socity) Ivy League, upper class en high society geeft vaak resultaten en mijn hond zn naam vond ik tussen preppy names op google. Bay Area is ook zo n plek trouwens

32 antwoorden en 33299814x bekeken
Nijntje - schreef op 24-07 om 19:38
Maar je wordt immers in deze wereld in eerste instantie nog altijd beoordeeld op het milieu waaruit je ouders komen. En dat doen de meesten bewust of onbewust.

Mijn ouders zijn hoger opgeleid maar ik niet ik ben gepest en mijn dochter speelt met iedereen. Dat klopt dan dus ook niet?

Alsof ik minder waardig ben omdat ik lager opgeleid ben…
Nijntje - schreef op 24-07 om 19:42
En omdat ik lager opgeleid ben zou ik mijn kind die namen niet mogen geven?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Namen voor hoogopgeleiden' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan