Twijfel over naam - Zwangerschapsforum

Poll: Welke naam


Chloë
Chloé




Sjaanie - schreef op 05-03 om 21:00
Hallo allemaal,

Ik ben 34 weken zwanger van een meisje en twijfel erg over de naam, we kwamen al vrij snel op de naam Chloë, echter heet het nichtje van mijn man Zoe.
Ik heb er helemaal niet goed bij stil gestaan maar vind Chloë wel heel veel daarop lijken.. we kunnen ook nog kiezen voor Chloé. Wat mij bij deze naam aan het twijfelen brengt is dat ie dus veel lijkt op de andere naam en dat deze naam best veel voorkomt.

Wat zouden jullie doen?
1 antwoord en 29045837x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 07-03 om 16:34
Lastig he namen die op andere namen te veel lijken...
Wil je bij Chloë haar ''Klowie'' of ''Klowee'' gaan noemen? ''Klowee'' vind ik ook erg mooi en dat lijkt een stuk minder op Zoë. Gaan jullie veel met zijn nichtje om? Zo niet, zou ik er toch gewoon voorgaan. Zo kun je overal rekening mee gaan houden. Mochten jullie haar veel zien en jullie wonder ''klowie'' gaan noemen, dan zou ik het een aantal keer voor jezelf herhalen. ''Klowie'' en Zoe. Ik moet eerlijk zeggen dat het mij niet stoort..... Mooie naam!! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Twijfel over naam' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan