Wat vinden jullie van de naam iana? - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 08-10 om 09:47
De vraag zegt 't al. :-)
7 antwoorden en 45845851x bekeken
Anoniem (Gast) (Gast) - schreef op 08-10 om 09:57
Doordat het een vrij unieke meisjesnaam is twijfelen we dus graag jullie mening hierover. Bedankt!
Lieve (Gast) - schreef op 08-10 om 10:02
Ik vind het wel een leuke naar maar de I-A klant vind ik erg promintent aanwezig in de naam waardoor ik hem zelf niet zou kiezen.
Anoniem (Gast) - schreef op 08-10 om 10:23
Ilana vind ik dan mooier, zeker om de klinkers enigszins uit elkaar te houden.
Lexie - schreef op 08-10 om 15:02
Aparte naam, ik ken ook een meisje wat Eliana heet en een meisje wat Ioana (spreek je uit als joanna) heet, vind ik persoonlijk wat zachter klinken.
Anoniem (Gast) - schreef op 22-10 om 13:52
Mwah,
Nee, ik hou er niet van, het slaat misschien nergens op maar ik dacht meteen aan marihuana... t klinkt wat ordinair, misschien een variant zoeken... eliana werd genoemd, vind ik ook beter!
Caroline - schreef op 26-10 om 13:36
Als ons meisje wordt geboren noemen we haar Kiana (trekt er dus enorm hard op). de I klinkt wat zachter omdat je van de K naar de A rolt. Bij Iana leg je zoals hierboven staat de nadruk op een sterk klinkende IA. Dat vind ik iets minder mooi.
Ik vind Iliana ook wel een hele mooie naam.. Het vloeit makkelijker over de lippen dan Iana. Je kan misschien enkele varianten en/of andere namen opschrijven en ze regelmatig een keertje uitspreken. Bij Kiana heb ik ook wel eens getwijfeld omdat het een naam is met een sterke klank maar ik vind het perfect bij mijn buik passen .

Succes nog met het zoeken en/of beslissen! gr.
Cin - schreef op 26-10 om 16:25
Niet lullig bedoelt maar topen ik het zag dacht ik dat de D weg was gelaten van Diana of andere naam dat gewoon de voorletter weg is gelaten ...en er dan maar Iana van gemaakt is;-)
Ilana vind ik idd ook leuk!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat vinden jullie van de naam iana?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan