Naam kiezen - Zwangerschapsforum

Julia (Gast) - schreef op 07-06 om 11:53
Hallo allemaal,
Ik twijfel erg over de naam die ik mijn dochter wil geven. Ik en mijn man hebben namelijk een naam die we allebei erg mooi vinden. Het zal tevens een vernoeming zijn naar de moeder van mijn man. Helaas ken ik al wat mensen die zo heten (het is een naam die al jaren in de top 5 staat). Mijn 25- jaar jongere halfzusje heet zo (ik zie haar hooguit 2x per jaar en zij spreekt Italiaans), een vriendin (niet iemand die heel dichtbij staat) heet zo en de dochter van een vriendin van mij (nu 3 jaar) heet zo. Ook deze vriendin zie ik niet heel vaak, maar misschien straks vaker als we allebei kinderen hebben. 
We hebben een alternatief die origineel is, maar toch word ik het meest blij van de andere naam. Wat vinden jullie? 
3 antwoorden en 28024509x bekeken
Emme (Gast) - schreef op 07-06 om 12:08
Gewoon doen. 
Emme (Gast) - schreef op 07-06 om 12:10
Iets te vroeg weggeklikt. Gewoon doen dus, alleen snap ik dat het lastig is. Maar je vind dat nou eenmaal de mooiste naam, dus om dan een andere te kiezen.... Kan natuurlijk, maar voor je eigen gevoel niet fijn. Overleg desnoods met je vriendin. Je zusje zal het alleen maar leuk vinden lijkt mij.  
linda (Gast) - schreef op 08-06 om 13:17
Ben erg benieuwd wat jullie van de jongensnaam Jayno vinden.
Spreek uit als Djeno. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Naam kiezen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan