Karakter bij naam - Zwangerschapsforum

Sofia87 (Gast) - schreef op 24-10 om 20:44
Hoi iedereen,

Misschien een rare vraag, maar we twijfelen tussen 2 jongensnamen en vroegen ons af of jullie kindjes kennen met deze namen en wat voor karaktertjes ze dan hebben. Waren het moeilijke baby’s/peuters/kinderen? 
Het gaat om de namen Louis en Max.
Nu ben ik er zelf op beginnen letten en het lijkt wel of de kindjes die ik tegenkom met de naam Louis vaak nogal “pittig” zijn en ook volwassenen soms heel eigenwijs. Max’en ben ik nog niet vaak tegengekomen.
Stom misschien dat ik er zo over nadenk, maar ik probeer die gedachten te ontkrachten, Haha. 
Alvast bedankt voor de reacties

Groetjes,
Sofi
2 antwoorden en 26514025x bekeken
Madelene - schreef op 25-10 om 16:47
Dat is niet raar hoor een naam van iemand daar zie ik ook altijd een karakter bij ???? Louis daar zie ik een beetje een verwend maar rijk jongentje voor me en Max daar zie ik een hond bij en zie het nooit zo bij een jongetje.
Madelene - schreef op 25-10 om 16:48
Die vraagtekens moesten smileys zijn 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Karakter bij naam' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan