Tweede naam of niet? - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 17-01 om 16:43
Ik zit met het volgende..
Wij verwachten een derde kindje, en ik heb 2 namen die ik heel leuk vind. Maar onze eerste twee hebben beide 1 naam.
Simpelweg omdat we toen al blij waren dat we één leuke naam hadden gevonden! Dus is een tweede naam nooit ter sprake gekomen.
Ik zou het leuk vinden dus nu een tweede naam te geven omdat ik dit mooi vind staan en ze beide erg leuk vind. Uiteindelijk wordt in het dagelijks leven toch alleen de eerste naam gebruikt. 
Ikzelf zie het gevoelsmatig niet als een probleem omdat ik weet dat het alleen te maken heeft met het feit dat ik nu 2 leuke namen heb en toen niet. Maaar, vinden jullie dit kunnen of niet tegenover de andere kids?

Lastig....zou graag jullie mening horen alvast bedankt!
4 antwoorden en 20725582x bekeken
Sofie - schreef op 17-01 om 17:45
Ik heb gisteren ongeveer het zelfde topic geopend onder vernoemen  Ook indd eerste twee kinderen 1 naam en de derde nu 2 namen. Wij gaan er uiteindelijk gewoon voor!
Babytje4 - schreef op 17-01 om 18:03
Mijn 2 meisjes hebben ook maar 1 naam en heb gevraagt aan de gemeente en ik mag ze nu nog toevoegen want zij willen een 2de naam.
Anoniem (Gast) - schreef op 17-01 om 18:51
@sofie, ik heb nu jou topic ook gelezen! Toevallig dat je dezelfde twijfel had... maar ik zie aan de reacties dat het niet raar gevonden wordt. Leuk dat jullie er voor gaan! Succes met de laatste loodjes!
Anoniem (Gast) - schreef op 17-01 om 23:09
Helemaal niet gek, gewoon doen!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Tweede naam of niet?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan