Aiko; doen of niet - Zwangerschapsforum

Olivia (Gast) - schreef op 22-05 om 11:31
De tijd begint te dringen en nog steeds geen meisjesnaam voor ons eerste kindje. De naam Aiko (Japans, betekenis kleine liefde) blijft terugkomen in ons hoofd. Wat vinden jullie? Mooi of niet mooi? Te apart of wel leuk? 
6 antwoorden en 19684499x bekeken
Saartje - schreef op 22-05 om 14:39
Hoe spreek je het uit? Aj-ko of A-ie-ko? 
Ik heb er nooit van gehoord, de betekenis vind ik mooi maar de klank niet. Ik dacht ook toen ik de titel las dat het een jongensnaam zou zijn. Hadden jullie nog andere opties? Als hij terug blijft komen in jullie hoofd is het misschien wel gewoon de naam voor jullie. Ik denk wel dat mensen je de eerste keer dat je de naam noemt wat verbaasd aan zullen kijken, maar hee alles went! Succes
Anoniem (Gast) - schreef op 23-05 om 23:31
Ik vind het mooi. Maar ik had zelf ook een chinese naam met ai (liefde) erin bedacht dus. Overigens niet gegeven, maar zou het wel willen nog.
Anouk (Gast) - schreef op 24-05 om 07:09
Kan prima!
Anoniem (Gast) - schreef op 24-05 om 09:52
Aiko (kleine liefde). Ik vind het heel origineel en super mooi.  
Mrs. D - schreef op 24-05 om 10:12
Ik dacht aanvankelijk ook dat het een jongensnaam was... Dat komt waarschijnlijk omdat ik opgegroeid ben met iemand in de buurt die Acko heet..  Maar hoe vaker ik het in m’n hoofd zeg hoe leuker ik m vind worden.. 
Moeder04 (Gast) - schreef op 31-05 om 13:12
Ik vind het ook meer voor een jongen. Waarom niet Aika?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Aiko; doen of niet' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan