Wat vinden jullie van de naam Lowen - Zwangerschapsforum

Bobbiew (Gast) - schreef op 27-08 om 20:15
Inmiddels 34 weken zwanger en de naam Lowen staat al vanaf week 21 bovenaan ons lijstje en in principe was de keuze gemaakt. 
Alleen vanuit mij toch twijfels.. 
Word er niet goed van. 
Vind de naam op papier super mooi, voldoet ook aan alle eisen verder, maar op de een of andere manier vind ik het niet vloeiend uitspreken ofzo.. 
Wat vinden jullie van de naam, ben erg benieuwd.
Andere optie is/was overigens de naam Lennon. 
2 antwoorden en 18321613x bekeken
Lou (Gast) - schreef op 27-08 om 22:50
Ik snap dat je twijfelt hoor, dat is heel normaal. Ik vind Lowen een prima naam. Denk dat meer mensen Lowen goed uitspreken dan Lennon (want: lennon of lennen?). 
Titi Lola (Gast) - schreef op 27-08 om 22:55
Lowen, niet eerder gehoord maar klinkt heel leuk. Geen idee hoe je het verkeerd zou kunnen uitspreken en wat er moeilijk aan is. En als je twijfelt tussen Lowen en Lennon, dan kies ik zeker voor Lowen!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat vinden jullie van de naam Lowen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan