Naam 2de zoontje - Zwangerschapsforum

Bieke - schreef op 12-01 om 21:47
Hallo iedereen, tot voor kort hadden we een naam gevonden voor ons 2de zoontje. Maar mijn vriend is van gedachten verandert en niet meer zeker...
Bij deze graag eens een menig of idee van anderen...
Ons 1ste zoontje heet Matteo.
Momenteel had ikzelf volgende 3namen in onze top 3: Luca, Noah en Milo 
4 antwoorden en 10925584x bekeken
Kiki (Gast) - schreef op 12-01 om 22:44
Ik vind Luca en Matteo heel leuk samen! Milo en Matteo zou ik miss een beetje te kwik kwek kwak vinden, omdat het beiden met een M begint en eindigt op een O. Ook met post even uitkijken als ze niet nog meerdere namen hebben. 
Lou (Gast) - schreef op 12-01 om 23:20
Ik zou zelf gaan voor Luca! Leukste naam naar mijn mening en past ook het beste. Milo vind ik een beetje plat, Noah prima maar een beetje geweest (oneerbiedig gezegd). Luca blijft leuk!
Melissa - schreef op 13-01 om 17:56
Mika, Micah 
Celien (Gast) - schreef op 13-01 om 18:12
Ik vind Noah het leukste! Mijn zoontje noemt ook Noah. Raphael zou ook tof zijn! Luca gaat maar dan vind ik het leuker met 2 C, Lucca!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Naam 2de zoontje' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan