Voorletters - Zwangerschapsforum

Mama2besoon (Gast) - schreef op 25-05 om 16:35
We zijn er eindelijk over uit met de namen. Maar dit zijn dezelfde voorletters als onze oudste. Het is wat lastiger wat betreft post maar het is niet het einde van de wereld toch??? 
2 antwoorden en 9415359x bekeken
Anouk (Gast) - schreef op 26-05 om 08:13
Ik zou het niet doen.. 
Lijkt me heel ingewikkeld.
Lou (Gast) - schreef op 26-05 om 15:53
Stel het zijn twee meisjes en ze heten: 
Nora en Niene Bos, dan krijg je qua post 2x N. Bos. Dat is verwarrend en dat zou ik niet doen. Misschien is een tweede naam een idee? Misschien had je dat al bedacht en hebben die ook dezelfde initialen? 
Dus Nora Marie Bos en Niene Margot Bos, dan krijg je 2x N.M. Bos. Lost niks op. Zou dan gaan voor:
1) Een van de tweede namen veranderen. Dus Nora Marie Bos (N.M. Bos) en Niene Elise Bos (N.E. Bos). Eerste naam zou ik niet veranderen, want daar ben je inmiddels vast enorm van gaan houden. 
2) Een extra naam toevoegen (dus dan wordt het Nora Marie Bos (N.M Bos) en Niene Floor Margot (N.F.M Bos). Probleem opgelost. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorletters' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan