moderne turksenaam - Zwangerschapsforum

wenneke - schreef op 26-10 om 09:05
hallo momenteel vinden wij eray mooi omdat dit ook bij zijn broer koray past  
maar ben hier al andere mooie tegen gekomen zoals emre , yesin , ... maar we hebben nog tijd mss dat we nog op mooie botsen is een ganse opgave de naam van u kind is ten slotte voor gans hun leven alvast bedankt voor jullie reactie
54 antwoorden en 44036964x bekeken
culten (Gast) - schreef op 26-10 om 18:56
nesin sertan
djamila (Gast) - schreef op 26-10 om 19:02
veel succes bij het kiezen van de naam ik heb zo erg lang lopen zoeken naar de naam van mijn dochters maar ik hat bij bijde al de naam gekozen toen ik vijf maanden zwanger was ik wilden namelijk niet langer er over doen anders wordt het steeds ingewilder voor je zelf nu kun je bijvoorbeeld wennen aan een naam door je baby steeds zo te noemen terwijl hij in je buik zit noem je hem zo een paar keer voorjezelf bijvoorbeeld welterusten en dan vrijf je over je buik en zeg je de naam dus bijvoorbeeld welterusten jasien en dat een paar weken lang en dan wen je aan de naam en weet je of je hem zo wilt noemen zo deet ik dat laat je het nog weten wat voor naam het is geworden? liefs djamila
wenneke - schreef op 27-10 om 06:51
hey dank u voor de tip ik ga het eens zo proberen ik laat het inderdaad weten wat het geworden is
Nunez (Gast) - schreef op 10-06 om 14:06
Hallo ik zoek. Een Turkse naam meisje en jongen 
Anoniem (Gast) - schreef op 10-06 om 14:43
mijn zoon noemt mikail
can x aylin (Gast) - schreef op 10-11 om 22:01
wat vind je van de naam can het betekend ziel... mijn zoontje noemt zo
S (Gast) - schreef op 11-11 om 08:42
Ayline is mooi ja, wat dacht je van Aydin. Ik ken 2 turkse jongens die zo heten, veel turken en mocro's in mijn stad haha. En Aydin lijkt veel op Ayline. AYDIN is een turkse stad. En het betekent VERLICHT
Anoniem (Gast) - schreef op 11-11 om 11:45
Ayline vind ik een prachtige naam!
Verder vind ik
Selim,
Rayen,
Ilyas en
Ilay ook mooi




noredinne (Gast) - schreef op 11-11 om 13:40
Ilias,khalid, ismael en selim zijn meer marokkaanse namen hoor. Er zit echt wel verschil tussen echte Turkse namen en Marrokaanse namen.. Haha je ziet zo wel dat men het verschil niet weet
madelene - schreef op 11-11 om 14:00
Volgens mijn man is het inderdaad niet Turks maar ook geen Marokkaans zoals jij het beschrijft . Khalid bijvoorbeeld deze naam is meer arabisch niet zo zeer Marokkaans Mijn man heet zelf Khalid .
Groetjes Madelene
noredinne (Gast) - schreef op 11-11 om 14:27
Nou wauww, het is officieel arabisch. Bij ons is het een echte marokkaanse naam hoor. En wij marokkanen hebben oa Berberse en Arabische voorouders eh. 
noredinne (Gast) - schreef op 11-11 om 14:38
De naam khalid komt overigens voor in de lijst van Marokkaanse jongensnamen. En niet bij Turkse jongensnamen. Just saying. En wil hier niet in discussie gaan over namen. Ik wilde de vrager van deze topic alleen maar helpen met het vinden van een correcte TURKSE naam.
Sil - schreef op 11-11 om 14:44
Eran, Yassin, Naïm ?
madelene - schreef op 11-11 om 15:38
Nordinne het wordt vaker gegeven aan Marokkaanse kinderen dan Turkse kinderen de naam Khalid . maar het is en blijft een arabische naam.
En het kan best voorkomen op jullie lijst
Maar het is en blijft een arabische jongensnaam. Mijn man komt uit Syrië en hij zegt het is een arabische naam.
 Maar inderdaad humor dat je dat zegt 
Het gaat inderdaad over de vrager helpen met een naam in plaats van een onzinnige discussie voeren.
Maar omdat je zelf zo lol had over mensen die hier Marokkaanse en Turkse namen door elkaar halen . dacht ik nou zelf heb je er ook niet echt verstand van zo te lezen 
Maar ik laat het hierbij .
Vond het alleen wel humor
ii (Gast) - schreef op 11-11 om 15:57
Ik heb als autochtone Nederlander geen verstand van Turkse namen (ook niet van Arabische, al dan niet uit Marokko, Tunesië of Syrië), maar op mijn school zaten vroeger diverse kinderen van Turkse komaf die wel mooie en makkelijke namen hadden en die door Nederlanders zijn te schrijven en uit te spreken:

meisjes:
Ayse
Aliye
Fatma

jongens:
Erhan
Murat
noredinne (Gast) - schreef op 11-11 om 17:03
Ik heb niet gezegd dat ik 'lol' had om te zien hoe turkse en marokkaanse namen door elkaar worden gehaald. En volgens mij begrijp je niet wat ik wil zeggen. Khalid is idd een arabische naam. Dat hoor je mij toch niet tegenspreken? Marokko behoord namelijk ook tot de Arabische wereld.  Turkije niet. Leuk dat je een arabische vriend hebt. Maar ga mij niets vertellen over de marokkaanse of arabische wereld eh.
madelene - schreef op 11-11 om 17:08
Ik hoef jou ook helemaal niets te vertellenMijn man zei dat . ik neem aan dat hij het wel weet 
En als het veder niks voorstelt wat ik zeg
En jou dus blijkbaar niks nieuws vertel
Dan hoef je er ook niet zo op in te gaan
En er een punt van te blijven maken.
Nou ik negeer je opmerkingen verder
Over deze discussie .
Voor mij is het klaar
noredinne (Gast) - schreef op 11-11 om 17:34
Ja je man heeft het goed, het is ook een arabische naam. Ik heb toch nergens gezegd dat je man het fout heeft? Marokko is ook een arabisch land. Net als syrie ja, of tunesie, egypte of somalia. Ik snap jouw probleem ook niet. Ik spreek je nergens tegen. Ik heb enkel aangegeven dat khalid geen turkse naam is . Maar eerder een marokkaanse oftewel arabische naam ja. Turkije is niet arabisch. En Wenneke is op zoek naar een TURKSE naam. Jij blijft in duscussie gaan over dat arabische eh. Alsof ik je ergens tegensprak? Ik heb juist bevestigd dat khalidd idd een arabische naam is. Dus geen Turkse naam. En dat is juist wat hier wordt gevraagt. Maar ok.
Esra♡♥ - schreef op 11-11 om 20:22
Woowww meiden  chill..


Maarree wenneke.. ik ben zelf van turks syrisch afkomst.. ik heet esra.. en mn broertje heet ferhat.. we hebben verder in de familie..
koray, alper, taner, tekin, merich, tuncay, sami, sabit, kemal, tolga, mert,  ismail. Ibrahim,

succes xx
Hummel (Gast) - schreef op 11-11 om 23:35
Ozgür
Emily (Gast) - schreef op 13-11 om 17:25
http://www.voornamelijk.nl/turkse-namen-elif-en-yasin/
Ella (Gast) - schreef op 13-11 om 19:37
Ik vind Aylin ook supermooi! Mss kan je voor een jongen Aydin nemen?
Anno (Gast) - schreef op 27-11 om 22:23
Nog twee namen voor op je lijstje. Mijn man is turks en heet atilla vind ik zelf een hele mooi naam. Zelf hebben we ook een zoon die heet Dawoed en een dochter die heet Safiya. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'moderne turksenaam ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan