Hoe denken jullie daarover? - Zwangerschapsforum

Inge (Gast) - schreef op 25-02 om 09:19
Wij hebben 2 kinderen. Allebei een naam met 1 lettergreep.

Nu verwachten we de derde, vinden jullie dat dit kindje dan ook een naam met 1 lettergreep moet krijgen. Zo ja / zo nee, waarom wel/niet?

Hoor het heel graag wij komen er namelijk niet uit!!
2 antwoorden en 43390873x bekeken
Iza - schreef op 25-02 om 14:37
Hoeft niet per se lijkt me, ik zou wel voor een naam gaan die misschien ook wat simpeler klinkt of uit max twee lettergrepen bestaat...Hoe heten jullie twee kindjes?
Inge (Gast) - schreef op 25-02 om 20:22
Bedankt voor je reactie Iza, ik vind dat zelf ook alleen mijn man wil perse dat het ook 1 lettergreep is, hij zegt dat we dan bij de tweede geen 1 lettergreep hadden moeten doen.

Kan de namen van onze kinderen hier niet neerzetten, zijn namelijk zo uniek dat iemand die me kent gelijk weet wie ik ben

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe denken jullie daarover?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan