Ruzie - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje 109606 - schreef op 04-09 om 20:41
Jeetje heftig! Wat vreemd dat hij niet mee reed voor de babykamer! Ook vervelend dat hij niet bereikbaar is. Want je bent al 36 weken! 
Ik wil je een dikke knuffel geven! Vind erg rot! 
Probeer nogmaals goed met hem te praten en tot een oplossing te komen.
Anders zou ik serieus na gaan denken over jullie relatie als je niet op hem kan bouwen! 

Succes
16 antwoorden en 35607700x bekeken
Anoniempje 108106 - schreef op 04-09 om 22:35
Het is nu half elf en nog steeds geen teken van waar hij uithangt. Ik snap het gewoon echt niet. Dit doet echt ontzettend veel pijn. Mijn buik is erg onrustig. Het liefst doe ik de deur nu op slot en mag hij buiten slapen. 
Bedankt voor je reactie anoniempje..
Anoniempje 108106 - schreef op 05-09 om 00:15
Nou meneer kwam rond twaalf uur thuis. Zonder uitleg of wat dan ook wou hij gelijk naar bed. Ik heb geprobeerd rustig met hem te praten. Maar er valt niet met hem te praten. Hij heeft me geslagen. Terwijl ik hoogzwanger ben can zijn kind. Mijn zus noemde hij een hoer, terwijl ze zoveel aan ons gegeven heeft. Op zijn mobiel heb ik overigens allemaal rare filmpjes gevonden van halfnaakte vrouwen die dansen. 
Het is wel duidelijk hoe het zit. Ik heb hem eruit gegooid. Ik voel me nu echt zo dom.. Hier leef ik dan al elf jaar mee.. En nu zijn kind.
Anoniempje 12145 - schreef op 05-09 om 05:07
Ws speelt t alle langer anoniem vreselijk dat ie jou heeft geslagen wat een emoties allemaal...
Hopelijk kun je samen met je zus een oplossing bedenken voor hoe de kinderkamer bij jou komt...
Liefs en doe wel aangifte staat t in elk geval geregistreerd...
Anoniempje 116599 - schreef op 05-09 om 08:57
Oh jeetje wat een super vervelend verhaal meis

Slaan is natuurlijk nooit goed! Kan het zijn dat hij stress heeft van de komst van de baby en dat hij er op deze ( helaas rare) manier mee omgaat? En de filmpjes ja..  Heeft hij die zelf gemaakt denk je of is het gewoon van internet ofzo.

Ik ben nooit voorstander van scheiden en aangiftes en dergelijke, maar jij zelf weet het beste wat je grenzen zijn en hoe ver hij is gegaan. Kom voor jezelf op en doe wat je gevoel zegt. Veel sterkte 
Anoniempje 90454 - schreef op 05-09 om 10:53
Och jeetje meis toch. Advies, zoek hulp van je eigen familie en ga bij hem weg. Nu nog als het even kan zodat je tot rust kunt komen en kunt bevallen. Wens je heel veel sterkte!
Anoniempje - schreef op 05-09 om 15:27
Je moet het nooit maar dan ook nooit accepteren dat je geslagen wordt. Daar zijn geen excuses voor. Of je aangifte doet moet je zelf beslissen ik zou het zelf in iedergeval wel gedaan hebben. Volgens mij heeft jouw man hulp en therapie nodig . maar dat is niet aan jouw. Dat moet hij zelf regelen, jij hebt nu iets belangrijkers aan je hoofd namelijk je kindje. Zorg dat je de rust en hulp van je familie en vrienden krijgt en laat hem voorlopig even in zijn sop gaar koken. Zijn gedrag is onacceptabel en hij moet in mijn ogen eerst maar eens bewijzen dat hij jouw liefde en aandacht verdient als hij ooit wil dat het goed komt. Concentreer je voorlopig eerst op een veilige en stabiele omgeving voor je baby.
Anoniempje 39052 - schreef op 07-09 om 14:36
Ah, wat erg. Als hoogzwangere vrouw ben je op je kwetsbaarst. Wat ontzettend verwerpelijk dat hij je geslagen heeft!
Heel veel sterkte. Maak je groot en sterk. Neem verstandige keuzes, juist ook met oog op je kindje. Heel veel sterkte.
Anoniempje 108106 - schreef op 07-09 om 21:40
Bedankt voor jullie lieve woorden. Ik heb hem niet meer toegelaten. Hij wou weer terugkomen en kwam met allemaal excuses. Maar ik wil niet dat mijn kind hiermee opgroeid. 
Ik ben zelf nu alles voor mijn kind aan het voorbereiden. Ik doe het rustig aan, maar ik kom er wel..
Anoniempje 97558 - schreef op 07-09 om 23:29
Dappere keuze Love, heel veel sterkte!
Anoniempje 116110 - schreef op 08-09 om 09:40
Goede keuze gemaakt een vriendin van mij heeft het zelfde mee gemaakt als jij bleek dat haar man al maanden een ander had is een moeilijke tijd geweest voor haar heb haar hard moeten steunen de raad dat ik kan geven is laat hem voor wat hij is slaan is zoiezo laf je gaat er wel komen meid jij en je wondertje praat veel met je vrienden of Familie voor het te verwerken
Anoniempje 87283 - schreef op 18-09 om 19:35
Wat een naar verhaal zeg. Ik keur t absoluut niet goed wat je man heeft gedaan en al helemaal niet slaan, maar n verhaal heeft 2 kanten. Luister eens wat hij nog te zeggen heeft en neem niet zulke drastische beslissingen als je nog stijf van de hormonen staat. Dat bedoel ik niet lullig maar als je zwanger bent komen dingen veel heftiger binnen..uit elkaar gaan is mss wel een stap waar je spijt van krijgt.. Las een pauze in, schakel iemand in die je kan helpen met de babykamer en andere klusjes en over kan praten. Regel iemand die je kan bellen als t zover is en die je vertrouwt. Ik hoop dat jullie er samen uit komen.

Sterkte
Anoniempje 129613 - schreef op 25-11 om 18:50
@anoniem hier boven .. hij heeft haar geslagen terwijl ze ook nog hoogzwanger is ik weetniet...? Geen drastisch besluit door de hormonen sorry maar wat je nu zeg kan ik echt niet geloven ze heeft heel juist gehandeld 
Anoniempje 134395 - schreef op 27-11 om 08:24
Ze heeft idd juist gehandeld.  Als iemand je slaat terwijl je hoogzwanger bent laat je die niet meer toe! Eens slaan is vaker slaan. 
Anoniempje - schreef op 20-12 om 21:46
wauw! Wat een eikel! En ik maar denken dat ik het zo zwaar had. Jeetje wat verschrikkelijk. Veel sterkte meid!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ruzie' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan