Even heel wat anders, schuldgevoel - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje 96394 - schreef op 31-12 om 11:31
Ik moet even mijn ei kwijt, zoveel verdriet pijn en bovenal schuldgevoel/egoïsme als dat ik nu voel.. en momenteel wil ik hier niemand in mijn omgeving mee lastig vallen..
zoals sommige wel weten heb ik 23 november een mk gehad. Dit heeft er flink ingehakt bij mij en mijn vriend, en met vlagen kunnen we hier beide echt nog wel even om huilen.
Nu zijn wij dus bezig met het krijgen van een kindje, wat redelijk vanzelfsprekend leek. Tot vrijdag..
De oudste dochter van mijn zus (pas 19 jaar jong) kreeg de diagnose baarmoederhalskanker. De test kwam pap5 terug. De echo die daarop volgde was ook erg slecht.
Nu moet zij dinsdag naar het LUMC om te kijken of het uitgezaaid is naar haar baarmoeder en of ze eventueel alleen de mond of de gehele baarmoeder moeten verwijderen.
Het voelt nu zo gemeen en vals om hier zo mee bezig te zijn..
1 antwoord en 30132292x bekeken
Anoniempje 124642 - schreef op 31-12 om 12:33
Anoniempje wat verschrikkelijk van jullie miskraam, sterkte nog met her verlies!
Het moet ook een moeilijke tijd zijn in jullie familie als zo een jonge Meid kanker blijkt te hebben. Het staat helemaal los van jullie kinderwens maar ik snap dat je het niet los kunt zien. Ik hoop dat de uitslagen meevallen en bovenal kan een kindje juist veel afleiding en liefde brengen in een familie en dat gun ik jouw familie wel op het moment 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Even heel wat anders, schuldgevoel' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan