Twijfel over komst derde baby - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje 138538 - schreef op 28-02 om 23:08
Hallo allemaal,
Hier mama van 2 meisjes(2 en 3 jaar). Ze schelen  precies 9mnd, ivm  vroeggeboorte van de 2e (30+2).
Na sterrilisatie van vriend toch zwanger.  Na een positieve test in mijnmijn handen te hebben, toch stiekem wel blij! 
Vriend dit telefonisch moeten vertellen, hij is voor zn werk altijd 6 weken weg en 6 weken thuis. Deze schrok erg! Ivm de bewuste keuze voor sterilisatie. Ik gelijk medegedeeld dat dit een kadootje was! 
Toch heeft me vriend sterke argumenten om de zwangerschap af te breken. Zoals:  we zijn al compleet met twee kids en hond. Dat het niet past in de auto, financieel, moeilijk oppas kunnen regelen voor evt nachtje weg, mijn bekkeninstabiliteit, en bang voor pnd(deze kreeg ik na de 2e ivm prematuur) . 
Ja inderdaad in veel..dingen wat hij zei kan ik hem.echt gelijk geven. Maar waar er 2 kunnen eten  maak de 3e ook niet uit. Wel evt voor later  met evt studie. En  me bekken nu al meet last van en ben pas 4 wkn zwanger.  Ook sta ik er 6 weken alleen voor en is het al.pittig genoeg! Werk zelf 1 dag voor afleiding.
Maar  heb altijd gezegt tegen abortus te zijn.  Ja het zal nu even passen en. Meten zijn met een derde. Maar we zijn biet de enigste toch?   Mochten we de zwangerschap  uit zitten ben ik  bang voor grote gevolgen ivm bekken. 
Mochten we de zwangerschap afbreken, ben ik echt bang voor spijt. 
 Íemand die kan helpen
4 antwoorden en 29110714x bekeken
Anoniempje - schreef op 28-02 om 23:21
Ik denk dat je altijd spijt zal hebben als je de zwangerschap om deze redenen zal afbreken. Er is overal een mouw aan te passen toch? En ja, je moet er weet doorheen, dat is niet niks, maar je krijgt er een klein wondertje voor terug! 
Anoniempje 138538 - schreef op 01-03 om 05:21
Bedankt voor de reactie!! Daar ben ik ook bang voor! Alleen partner denkt er anders over. 
Anoniempje 133264 - schreef op 01-03 om 05:42
Hier kregen we de derde er zo bij, ivm tweelingzwangerschap. Pas dan besef je echt dat abortus een leven stopt, want welk leven zou je dan moeten stoppen? Van de kleinste of grootste? Van de drukste of de rustigste? 
Maar voor jou zal het een pittige zwangerschap worden, dat geloof ik ook. Is het nog een mogelijkheid om (meer) hulp te regelen? 
Als je leest van het verdriet van de dames bij wie afgelopen weken het hartje is gestopt (miskraam) dan denk ik dat dit geen optie is. 
Wens je heel veel succes en bij ons is nu het huis op de kop (maar 2 slaapkamers) maar komt vast goed! wel pittig maar of ik dat over een jaar nog weet?  
Anoniempje 138538 - schreef op 01-03 om 07:03
Super leuk maar ook.pittig een tweeling! 
 Alleen vind het wel.belangrijk dat me vriend en ik er hetzelfde over denken! 

Kwa hulp..  ja de oma's hebben ook gewoon hun eigen werken! En die zullen heus wel meer helpen, maar voor hun is dit.ook erg druk! 
Soms vinden ze het oppassen  op twee kids al.vermoeiend dus laat staan 3.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Twijfel over komst derde baby' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan