Help - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje 141037 - schreef op 31-05 om 10:37
ik heb een zoon van 3 jaar. Toen hij 9 maanden oud was heeft mijn ex mij verlaten voor een ander. Ik heb inmiddels een nieuwe partner die een uur verder woont en ben perongeluk zwanger geraakt. Hij kan ivm zijn werk niet verhuizen naar mijn woonplaats. We hebben erover geprobeerd te praten maar mijn ex wilt mij geen toestemming geven om te mogen verhuizen. Wat moet ik nou doen? Daar blijven wonen en twee kinderen alleen opvoeden? Of abortus, maar dat voelt zo tegenstrijdig voor me. Of naar mijn huidige partner gaan en een omgangsregeling voor mijn zoon van 3 jaar treffen. Ik weet het echt niet meer. 
Ik heb al veel mensen tegen me die me geen echte moeder meer vinden en het contact verbroken hebben. 
Voel me een slecht mens en ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen.
Hopelijk hebben jullie tips of misschien wel hetzelfde meegemaakt?
2 antwoorden en 28107544x bekeken
Anoniempje 133750 - schreef op 31-05 om 10:52
Hee meis, wat een verhaal zeg..
Ik zou persoonlijk doen wat het beste is voor de kids, ongeacht wat je ex man zegt. En ik denk dat in dit geval het beste is om naar jou huidige vriend te verhuizen en een goede omgangsregeling voor je 3 jarig zoontje. Wat andere mensen zeggen over jou moet je je niks van aantrekken, mensen hebben makkelijke praten en trekken snel een oordeel. Niemand kan in jou plaats spreken, en waarschijnlijk hebben die mensen niet meegemaakt wat jij meemaakt. 
Wens je veel sterkte, elke keus die je neemt moet je nemen met je hart en denkend aan de bestwil van je kindjes!!!
Anoniempje 104506 - schreef op 31-05 om 12:27
Hey meid, ik zou niet letten op wat mensen zeggen. Een vriendin van mij woonde 2,5 uur bij haar vriend vandaan en die woont nu bij hem. Die hebben een regeling dat de kleine in het weekend bij zijn vader is. Zou gewoon wel eerst via een advocaat regelen dat je kunt verhuizen anders is het nadelig voor jou. Je kunt niet je hele leven daar blijven omdat je ex het niet wil. Je moet ook aan jezelf denken en aan de kleine.  Je ex die zal verder gaan met zijn leven en settelen en jij moet daar maar alleen zitten. Als je huidige partner goed is voor de kleine moet je er gewoon voor gaan.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan