Narcisistische ouder(s) - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje 134794 - schreef op 02-10 om 14:28
Hoi anoniempje. Ik herken een deel van je verhaal wel. Alleen is het bij mij alleen mijn moeder. Mijn vader kon haar altijd nog wel even op der plaats zetten voordat ze weer iets raars ging zeggen of doen, helaas is mijn vader nu al ong. 11 jaar geleden overleden en ik heb vaak ook moeizaam contact met mijn moeder. Soms gaat het weken goed, maar als er dan weer iets kleins gebeurt, is het mis. Dan krijg ik weer het verwijt dat we zo ver weg wonen,  dat ze de kleinkind zo weinig ziet (terwijl ze zelf ook niet komt he) ik werk drie dagen. Ze zou nou nooit eens zelf langskomen, maar verwacht dat wel van mij. En dan is het;ja ik durf niet met de trein, verder altijd maar klagen, klagen, klagen. Is het niet over ons, dan wel over der huidige man. Pffff heel vermoeiend. Ik heb zelf ook weleens getwijfeld om het contact te verbreken. Is bij mij ook een hoop gebeurd, maar dat hoeft niet allemaal op dit forum. Maar ik zeg eerlijk. Ik kan het niet. Ergens blijf ik denken... ja het is toch je moeder. Die kan ik niet zomaar opgeven, maar energie kost het zeker. Dus advies geven vind ik moeilijk. Maar ik kan helemaal begrijpen hoe je je voelt.
3 antwoorden en 26715721x bekeken
Anoniempje - schreef op 02-10 om 17:55
Hey, bedankt voor je reactie. 
Het is inderdaad een drastische beslissing maar kan het mentaal niet meer aan.
Zoals je zegt, veel drama en ze zijn altijd het slachtoffer. Mijn moeder wil ook nooit tot hier komen (65km) omday het te ver is, ze had een "tumor" en mocht niet rijden van de dokter, of ze heeft schrik of ze voelt zich niet goed.. Vaak wordt het last minute afgebeld. Maar dan hoor ik achteraf dat ze bij haar zus is gaan eten.. Die uberhaupt even ver woont als ik..
Het is eigenlijk door de combinatie van zaken dat me op dit punt gezet heeft. 
En ik kan me best voorstellen dat het voor jou ook niet gemakkelijk is, zeker omdat je vader haar af en toe op de feiten wees. 
Anoniempje 141340 - schreef op 10-10 om 22:48
Ik heb het contact met mijn vader verbroken begin dit jaar. Wat hij me in het verleden heeft aangedaan achtervolgde me zolang ik nog contact heb, plus met zo’n persoon wil ik niet eens dat mijn dochtertje die ik in januari verwacht in aanraking komt.
Buiten wat hij in het verleden gedaan heeft bleef hij me ook trappen met acties en woorden 
Het was er drastisch om get contact te verbreken en soms heb ik het er nog moeilijk mee maar het geeft mij zoveel rust. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Narcisistische ouder(s)' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan