wie is de vader? - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje 133462 - schreef op 25-10 om 08:27
Wat zijn jullie een moraal ridders zeg.. Al ben ik het met jullie eens; je hebt je mening geven en oordelen en daar zijn jullie nu mee bezig. 

Ze zal niet voor niks dit forum gebruiken om haar verhaal te doen. Het is niet voor niks anoniem. Ja het zou beter zijn als ze zich inleeft in haar partner en het eerlijk op biecht maar beelden jullie je even in haar situatie? Dingen gebeuren, slippertjes ook en niet zo maar vanzelf. Als alles goed zit in je eigen relatie gebeuren zulke dingen niet, en kom nou niet met: dan moet je al helemaal geen kinderen nemen want iedereen zijn/haar relatie heeft hoogte en diepte punten.

Ik hoop onwijs dat je de juiste kunt maken voor je partner, je kindje en jezelf. Eerlijkheid zal je het verste mee komen maar ik zou niet graag in je schoenen willen staan. Ondanks je het helaas zelf in de handen hebt gewerkt; iedereen maakt fouten. Succes!
39 antwoorden en 26598884x bekeken
Anoniempje 142582 - schreef op 25-10 om 17:39
Nu oordeel jij toch ook? Maar dan over een aantal reacties die je leest en ik weet niet eens over wie je het hebt.
Ik probeer vooral denkvragen te stellen en ik ga er dan ook vanuit dat je het niet over mijn bericht had.
Het helpt als we op dit forum meedenken, denkvragen stoelen en soms ook onze eigen zienswijze delen. Als we vertellen hoe we er zelf over denken, is dat niet meteen een oordeel. Ik hoop dat juist het delen van zienswijzen ons wijzer maakt. 
Anoniempje 133462 - schreef op 25-10 om 18:09
Ik heb je bericht even terug gezocht en nee, dit ging zeker niet over jou bericht maar vooral de afgelopen 3 berichten. Ik ben het met je eens dat het sparren van ideeen met elkaar het gene is waar dit forum voor is. Denk vragen zijn daarbij inderdaad functioneel. Daar in tegen vind ik het veroordelen over het gene wat er gebeurd is, plus het benadrukken hoe haar man zich wel niet zou moeten voelen inclusief zelfs de baby in haar buik niet bepaald onder het “helpen” vallen.  Ik wens de dame in kwestie nogmaals succes, en erg veel wijsheid want de situatie is verre van ideaal. 
Anoniempje 142582 - schreef op 25-10 om 18:37
Dank voor de toevoeging, Dat verheldert.
Anoniempje - schreef op 25-10 om 20:33
Je hebt misschien een punt dat veroordelen niet hoeft, maar denk dat je op een forum ook je mening kunt geven over hoe jij er tegenaan kijkt? Ik vind het persoonlijk wat vreemd als je stelt dat een slippertje kan gebeuren, alleen omdat je het meegemaakt hebt? Het is misschien wat je gewend bent, maar het “hoort” niet te gebeuren! Anders zou er geen reden zijn je zorgen te maken en schuldig te voelen.
Anoniempje 133462 - schreef op 25-10 om 21:51
Het klopt dat het niet hoort dat ben ik met je eens, alleen er zijn meer dingen in het leven wat niet zo hoort te zijn. Bijzonder dat je meteen de link legt dat ik dit mee gemaakt zou hebben want dat is gelukkig niet het geval. Mijn punt is voornamelijk gewoon: probeer elkaar adviezen te geven en te helpen, daar zijn we hiervoor. Het is makkelijk mensen te veroordelen vanachter je eigen veilige haven die hopelijk voor de meeste iets fijner is dan van de dame in kwestie.. 
Anoniempje - schreef op 25-10 om 21:56
Hoi Lin! Die link legde ik niet hoor, de dame die dit verhaal schreef had het erover dat zij dit zelf heeft meegemaakt (ouders, etc.). Zou dat niet zomaar aan jou willen koppelen hoor!
Anoniempje 133462 - schreef op 25-10 om 22:01
Haha geeft ook niets! ;-) Nog maals; ik ben hier verder ook niet om herrie te schoppen.. Soms vind ik alleen dat het onwijs (misschien onbedoeld) hard gaat tegenover iemand die zich kwetsbaar probeerd op te stellen en dan denk ik: laten we elkaar adviseren, sparren voor oplossingen en vooral alleen proberen te helpen. 
Anoniempje 124642 - schreef op 26-10 om 21:20
In alle eerlijkheid in haar hele verhaal ontbreekt wel empathie voor der eigen vent. Ze is nu kwetsbaar en in een hele lastige situatie maar denk dat deze madam wijzen op de kwetsende dingen die ze heeft gedaan en overweegt weer te doen ( haar vent voorliegen over mega grote zaken). Ik bedoel  onnodig kwetsen nee maar haar wijzen op het feit dat haar gemaakte keuzes (vreemdgaan, onveilig) en haar serieuze idee om hem niks t zeggen over de zwangerschap of het vreemdgaan is gewoon echt heel kwetsend en respectloos tegenover de man in dit verhaal. Dat mag wel gezegd worden zeker gezien deze dame volledig aan het gevoel van haar vriend voorbij lijkt te gaan. Als ik hem was zou ik hopen dat er wat mensen in real Life of op een forum waren die haar aanmoedigen om haar verantwoording te nemen en eerlijk te zijn. 
Anoniempje - schreef op 28-10 om 07:10
Zulke meiden denken per definitie altijd aan zichzelf. Als ze echt zo van haar partner zou houden was ze niet vreemd gegaan. Makkelijke uitspraak, dat weet ik en mensen maken fouten. Dus dan ga je vreemd, maar dan maak je de volgende fout door gewoon geen condoom te gebruiken! Als er dan iets egoïstisch en dom is! Straks heeft die vent een dikke soa en twee dagen later ligt mevrouw met haar partner te ketsen en alsjeblieft, je krijgt er een soa gratis bij van je partner waarvan je denkt dat ze alleen voor jou is. Zal hij zich niet afgevraagd hebben waarvoor haar rug wat plakkerig aanvoelde? 

En nu is ze voor de derde keer egoïstisch door weer voor zichzelf te kiezen en haar partner het niet eens te laten weten dat hij papa gaat worden maar misschien niet van een kindje van hem zelf. Die man heeft toch ook recht op de waarheid?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wie is de vader?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan