verliefd op een bzette collega - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje - schreef op 09-10 om 10:32
lieve dames ik ben een getrouwde vrouw met 2 kinderen maar voel mij aangetrokken tot een collega die al een vriendin heeft en ook 2 kids. ik schaam mij enorm hij heeft een compliment gegeven gezegd dat ik wel een  mannequin leek hoe ik er bij liep.
hij weet niet dat ik iets voor hem voel en dat het dus nog lastiger werd met deze opmerking
wat zouden jullie doen afstand nemen en het hem vertellen waarom ik afstand neem?
of gewoon afstand nemen zonder de reden ?
10 antwoorden en 21852084x bekeken
Anoniempje 143140 - schreef op 09-10 om 12:00
Afstand nemen zonder reden, of je gevoel gewoon negeren. Zou het hem niet vertellen want daar zaai je alleen onrust mee als je er toch niets mee wil. 
Anoniempje - schreef op 09-10 om 22:57
Neem je verantwoordelijkheid! Jij hebt ook een gezin en als jij je daar niet gelukkig voelt, rond je eerst dat netjes af. Daarna kun je op zoek naar iemand anders. Straks breek je twee gezinnen op. 
Anoniempje 148939 - schreef op 10-10 om 07:17
Eerst moet je nagaan of het gewoon een kalverliefde is of echt liefde. Voel je nog wat hoor je man? Wil je ervoor vechten? Neen? Wees eerlijk, en besluit elk je eigen weg te gaan.
Verder vind ik niet dat je het recht hebt om een gezin kapot te trekken. Je collega heeft een gezin, laat het zo. Als hij zelf de stap zet tot single, kan je er alsnog voir gaan.
Stel dat je nu toch achter een bezette man gaat. Wat verwacht je dan? Dat hij alles voor jou opgeeft? Dat kan lelijk tegenvallen. Dan eindig je alleen en zou je mss wensen dat je niet zo stom was geweest om te geloven in een kalverliefde.
Als hij je plots wel ziet zitten en meer als een minnares, dan staan jullie ook voor een zware tijd. Net samen en alles moet regelen voor 4 kinderen en overeenkomen met 2 exen. Ik zeg niet dat het niet kan. Ik zeg gewoon... Realiseer u waaraan ge begint. Dit is niet zomaar even uitproberen 
Anoniempje - schreef op 10-10 om 08:12
Ooit las ik een artikel van een 87-jarige dame met een heel lang en toch ook gelukkig huwelijk. Zij schreef dat ze in al die jaren huwelijk ook echt wel eens iemand anders interessant vond of zelfs verliefd was geweest. Het is bijna onoverkomelijk, maar - zo zei ze - dat stop je weg, negeer je, ontwijk je en dan gaat het echt over. Dat is mij altijd bijgebleven. En natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Ik zou afstand nemen zonder het te zeggen. Los van je eigen situatie is hij ook geen vrij man én een vrouw trekt (vaak) aan het kortste eind wanneer iemand moet vertrekken op werk ivm ingewikkelde relaties. Ik hoop dat het je lukt door afstand te nemen. 
Anoniempje - schreef op 11-10 om 11:15
thanks voor de adviezen ik zal proberen tegen de aantrekkingskracht te vechten
Anoniempje 149728 - schreef op 11-10 om 11:34
Ai lastige
Ik heb er ervaring mee is mij 2 keer overkomen. Ik sluit mij aan bij wat hier boven is beschreven maar de vraag is als jij het hem zou vertellen dat Wil je er dan mee bereiken?
Als je het hem zou laten weten kunnen dingen ook akward worden zeker als het niet Wederzijds is.
Anoniempje - schreef op 04-11 om 12:23
mijn collega gaat stoppen binnenkort en ergens anders werken nu zat ik te denken misschien kan ik hem wat geven en hem veel succes wensen in zijn verdere leven wat denken jullie?
of gewoon niks doen


Anoniempje - schreef op 04-11 om 13:43
aan mijn man vertellen is geen goed idee want ik wil er verder niks mee.  het zijn gevoelens waar ik mij ook schuldig over voel en zo dacht ik op deze manier het een plekje te kunnen geven zonder ik er verder mensen onnodig pijn mee te doe. die opmerking die hij maakte is niet de reden van mijn gevoelens voor hem
ik waardeer je advies wel en begrijp je comment
Anoniempje - schreef op 04-11 om 14:19
Hopelijk vind je de juiste manier om met je gevoelens om te gaan. Wegdrukken of negeren van emoties is imo op de lange termijn ongezond voor lichaam en geest. Houd het luchtig, wees niet te streng voor jezelf. Take care!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'verliefd op een bzette collega' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan