2 kindje jongentje - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje - schreef op 27-06 om 11:34
ik post dit anoniem omdat ik op het forum zit al een aantal jaren en de meeste mij kennen als een lief en hartevol persoon. 
Ik ben zwanger van de 2e. Gisteren 20 weken echo gehad en het geslacht is een jongentje. Wij hebben een meisje van 1.5. 
Hoewel ik blij ben dat kindje gezond is want dat is gewoon het belangrijkste en ik dankbaar ben dat wij zwanher mogen zijn. (echt dames, ik dank God op de blote knietjes) en ik weet dat sommige gaan zeggen ben blij dat je zwanger bent. 
Baal ik een beetje dat er geen 2e meisje komt. 
ik heb geen goede band met de familie mannen. Dus denk dat het daarvan komt. Met mijn man kan ik er niet over spreken die zegt en bedankt....
Net is een 2e meisje in de straat geboren. Merk dat het me toch wat doet. 

welk advies hebben jullie voor me? 
13 antwoorden en 19009001x bekeken
Anoniempje - schreef op 27-06 om 11:37
ik weet ook zeker dat ik nu al van het kindje hou.
Anoniempje 131797 - schreef op 27-06 om 11:48
Sjah meid , je kan natuurlijk een lichte voorkeur hebben naar een geslacht toe maar ik denk dat je uiteindelijk toch wel zult wennen aan het idee dat je een gezond jongetje verwacht . Je gaat hem even graag zien als je dochter , daar ben ik wel zeker van .. ik denk zelfs dat jongens nog meer aan de mama hangen dan meisjes .. 
geef het de tijd om eraan te wennen & je zal merken dat je eens zo verliefd op hem zal zijn als op je andere dochter 
Anoniempje - schreef op 27-06 om 11:54
dankje voor je reactie. Ik denk ook wel dat ik veel van hem ga houden en als hij een mamakindke word zou dat zelfs leuk zijn mijn dochter trekt echt naar papa. 
Anoniempje 151069 - schreef op 27-06 om 12:06
Jongetjes zijn echt heeeeeel leuk!  Heb zelf een zoontje van 7 en ben nu zwanger van een dochter. Ik denk dat het hebben van geen goede familieband met de mannen in je familie volledig los gezien kan en mag worden. En jongetjes zijn vaak echt mama’s kindjes, althans de mijne wel, heerlijk! Hij komt nog dagelijks elke ochtend knuffelen met mij
Laat het even bezinken, komt vast helemaal goed. 
Anoniempje - schreef op 27-06 om 12:23
Ach een beetje teleurstelling geeft niet, je moet toch altijd een beetje afscheid nemen van “de andere optie”. In dit geval de tweede dochter die nu (nog) niet komt. Gaat wel weer over en zou ik me ook vooral niet schuldig over voelen.
Anoniempje 131797 - schreef op 27-06 om 12:29
Ik was er trouwens ook van overtuigd dat ik een jongetje zou krijgen  heeft even geduurd voor ik het besef kreeg dat het een meisje werd  
Anoniempje - schreef op 27-06 om 12:43
wat een steunvolle reacties. Dankje wel allemaal. Komt vast ook goed. ik heb me voorgenomen zo alleen naar de stad te gaan om jongens kleding te kopen alvast
Anoniempje 131797 - schreef op 27-06 om 13:00
Geniet ervan meid & komt echt wel goed hoor 
Anoniempje 152332 - schreef op 27-06 om 13:52
Hier ook een mama die eerst een beetje 'teleurgesteld' was. 
We hebben al een dochtertje en vorig jaar bleek ik dan zwanger van een jongen. 
Uiteraard even welkom maar ik had stiekem wel gehoopt op een 2e meisje. Eens hij er was, was dat gevoel nog niet helemaal weg. Hij is nu 3,5 maanden en nu begint hij te lachen naar jou, meer interactie te tonen en nu begint mijn liefde voor hem echt te groeien. 
Uiteindelijk ga ik hen sowieso allebei even graag zien, daar ben ik zeker van. 
Anoniempje - schreef op 27-06 om 21:16
Ik herken het helemaaal. Alleen bij mij is het andersom. Wij hebben een dochtertje van 1.5 en verwachten weer een meisje, en dat voelde voor mij als een grote teleurstelling omdat ik heeel graag een zoontje erbij wilde. Ik houd nu al zielsveel van haar en kan niet wachten tot ze er is maar ik blijf er ook best verdrietig over dat het geen jongen is.

Anoniempje - schreef op 28-06 om 11:56
fijn dat sommige mensen het herkennen. 
Anoniempje - schreef op 05-07 om 22:55
Ik herken het ook hoor. Toen de 2e ook een jongen bleek vond ik het toch wel jammer, want ik had bij de eerste al graag een meisje gewild. Alleen de teleurstelling was de 2e keer niet zo groot. Maar ik ben verder dol op beiden hoor. En ik wilde ook best een jongen, maar de meisjes voorkeur was er gewoon om een bepaalde reden die ik in mn hoofd had.
Anoniempje - schreef op 06-07 om 07:44
Dankje voor reageren. Ik merk dat ik inmiddels een beetje aan het idee gewend ben. 
Een leuk pakje scoren als geboortepakje. (niet naar prijs gekeken, maar echt wat ik te leuk vond) 
heeft ook geholpen. 
ik heb de diagnose zwangerschapsdiabetes gekregen en merk toch dat ik mega goed voor mijn manneke wil zorgen en het beste wil komt helemaal goed hier dames. 

dank je wel voor alle lieve woorden 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '2 kindje jongentje' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan