Grote twijfels - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje - schreef op 16-09 om 22:04
Ik weet het allemaal niet meer.
Vroeger heb ik altijd gezegd dat ik geen kinderen wou. Later werd het opeens dat ik voor mijn 30ste graag kinderen wou.

Ben nu eind 20 en ongeveer 7 weken zwanger. En nu twijfel ik of ik dit wel wil. 
Mijn vriend is jonger dan dat ik ben en die zegt dat hij er niet klaar voor is en het nog liever niet heeft. Hij wil de zaken eerst op orde hebben wat natuurlijk logisch is.

Zelf heb ik de zaken wat meer op orde maar weet ik nu niet of ik dit wel wil. Ik zie mijzelf nog niet met een kind en weet ook niet of ik dit over een paar jaar nu wel zie. Als ik nu kleine kinderen zie of iemand met een kinderwagen  voel ik daar niks bij. 

Is dit een fase, gaat dit over? ik weet niet wat ik nu moet.
Mijn vriend zegt niet direct dat ik het weg moet laten of wat dan ook die zegt dat de keuze bij mij ligt en dat hij er wel mee leert leven. Maar wat heb ik daar nu aan?
2 antwoorden en 12454245x bekeken
Anoniempje 158416 - schreef op 18-09 om 09:05
Het is een keuze die jij moet maken. Waarmee jij geen spijt gaat krijgen. Misschien kun je het er over hebben met iemand die je vertrouwd 
Anoniempje 154216 - schreef op 18-09 om 11:56
Wat een lastige situatie.
Eigenlijk vind ik het wel heel lief en volwassenen van je vriend. Hij heeft zijn voorkeur aan en legt je dit niet op. Ik vind dat hij gelijk heeft: het is jouw lijf en dus jouw keuze.
En ja...die keuze moet je echt zelf maken! Je kunt wel naar mensen gaan die hier professional zijn. Ik zou zelf als eerste naar m'n huisarts gaan en m'n verhaal doen. En ik zou vragen of de huisarts iemand weet die kan ondersteunen bij je keuze.
Heel veel succes....je weet straks vast wat goed is voor jou!!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Grote twijfels' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan