1 kindje maar bang om te verliezen - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje - schreef op 27-07 om 15:36
Hoi, wij hebben sinds enkele maanden een zoontje. We waren beiden 100 procent zeker dat we 1 kindje wilden maar niet of we er daarna nog meer willen. Momenteel zie ik meer en meer de voordelen om het de houden op 1 kindje. Maar sinds ons zoontje er is zit ik ook er erg mee in mijn hoofd met de angst hem te verliezen en het feit dat ik dan geen mama meer zou zijn.. Zijn er moeders met 1 kindje die dit herkennen? 
(Dit zou voor alle duidelijkheid niet de reden zijn om voor een tweede kindje te gaan. Wil enkel eens horen of er mama's zijn die dit herkennen want ben normaal niet zo een doemdenker)

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1 kindje maar bang om te verliezen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan