twijfel geslacht willen weten - Zwangerschapsforum

mom - schreef op 02-01 om 08:29
Hallo allemaal!

Ik ben zwanger van ons tweede kindje en twijfel of ik het geslacht wil weten! We hebben al een kindje en nu heb ik eigenlijk een lichte voorkeur voor het andere geslacht.. Herkent iemand dit?

Nu ik zwanger ben van nr 2 twijfel ik of ik het geslacht wil weten.. Ik ben erg bamg dat ik teleurgesteld zal zijn als ik hoor dat het hetzelfde geslacht zal zijn. Ik weet dat het kindje hoe dan ook welkom is, maar dit is mijn angst! En daarbij voel ik me dan nu al schuldig naar dit kindje toe, want ik wil matuurlijk niet teleurgesteld zijn!

Vandaar mn twijfel, wacht ik zodat ik het pas weet als het er is en als ik er dan hard voor heb gewerkt is het natuurlijk zoiezo goed! Of ga ik het toch weten??

Ik weet dat ik blij mag zijn dan ik überhaupt een kindje mag krijgen en daar ben ik natuurlijk ook ontzettend blij mee!! Dus begrijp me alsjeblieft niet verkeerd..

Ik hoop echt dat er meiden zijn die dit herkennen en dat ik niet de enige ben
met deze twijfel en dit gevoel.
11 antwoorden en 38079385x bekeken
M (Gast) - schreef op 02-01 om 23:12
Ik snap je lichte voorkeur en herken dat wel. Of je het wel of niet wil weten is heel persoonlijk. Ik zou het bij een 2e wel willen weten. Dan kan je de oudste voorbereiden en er zelf ook aan wennen. En tegen de tijd dat her geboren wordt is de evt teleurstelling al lang weg. Ma
jessie95 - schreef op 02-01 om 23:25
Als je het weet kan je je eigen er beter op voorbereiden lijkt me misschien vind je het 1 dag wat minder of zelf maar 1 minuut maar dan ben je er wel meteen aan gewent
snowy111 - schreef op 03-01 om 00:04
Ik zou het wel doen als ik jouw was
 
Is het wel zelfde geslacht kun je er op voor berijden en anders komt het bij de geboorte mischien als een klap.

Herken het zelf niet wij hebben 1 zoontje van 2 jaar en mijn kleine voor keur ging juist naar nog een zoontje maar een dochtertje zou ik voor me zelf geweldig vinden dus bij de vond ik heel leuk.
toevallig krijgen we inderdaad een 2e zoontje
mom - schreef op 03-01 om 00:16
Dank dames voor jullie reacties!
mom - schreef op 03-01 om 00:16
Dank dames voor jullie reacties!
Irma 1987 - schreef op 03-01 om 07:59
Hier een verrassing nu 29 weken 
Ik heb wel Voorgevoel van wederom een jongetje manlief denkt een meisje haha 

Bij dean onze eerste wisten we het ook niet 
Nu had ik het opzicht wel willen weten maar we zijn uit de namen dus lekker geheim 
Vivian - schreef op 03-01 om 08:51
Verrassing lijkt mij leuk en ik kan mijvoorstellen dat je een lichte voorkeur hebt. Maar dat is voor jezelf en hoef jij je niet schuldig over te voelen! Je weet voor jezelf toch ook dat ongeachte jongetje of meisje, het welkom is? En daar gaat het kom! Geniet en volg je hart meis...
Beertje86 - schreef op 03-01 om 09:00
Als je twijfelt niet doen. Als je bang bent teleurgesteld te worden niet doen. Als jij je kindje op je buik hebt na 9 maand vol liefde gedragen te hebben doet het geslacht er niet zo veel meer toe. Je bent meteen verliefd!!!


Een voorkeur is helemaal niet erg! Gewoon toe laten en over praten.
mom - schreef op 03-01 om 09:19
Wat een super lieve reacties, doet me goed! Ik ben nog steeds aan het nadenken, ben er nog niet uit...

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'twijfel geslacht willen weten' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan