Na 19 weken zwangerschap een miskraam - Zwangerschapsforum

Simone - schreef op 13-08 om 01:17
Hallo
Na ISCI behandeling in DD zwanger. Maar na 19 wkn geen kloppend hartje en vruchtwater meer. Ons kindje is overleden. Wie heeft hier ook mee te mkn gehad?? Na 2 wkn komt mujn verdriet er uit. Helaas heeft mn partner t al afgesloten en kan niet bij hem terecht met mijn verdriet.
3 antwoorden en 818995x bekeken
Annalies - schreef op 17-08 om 00:00
15 weken
Hallo Simone, 
Wat een verdriet he? Ik heb er helaas ervaring mee. Mijn partner en ik waren er de eerste weken echt heel erg voor elkaar, maar na een poos val je weer meer in je oude patroon en ieder heeft een eigen manier van verwerken. Ik praat er graag over terwijl mijn partner er minder over praat. Ja  heel frustrerend wezen. Wel heb ik hulp gezocht bij psychiatrie ed. Schaam je daar niet voor en doe het als je de behoefte hebt om te praten.  Het is niet zomaar iets om een baby te verliezen. Ik hoop dat je er wat aan hebt. Heel veel sterkte.
chantieeeee - schreef op 18-08 om 09:45
heel veel sterkte allebei, woorden schieten te kort  Zo oneerlijk 
Saartje_M - schreef op 27-08 om 22:44
Hoi dames, ook hier helaas een mama die weet hoe het is...
Twee maanden geleden heb ik mijn twee meisjes moeten afgeven na 17w zw. 
Een verdriet die je aan bijna niemand kwijt kan en die bijna niemand ook kan begrijpen. 
Momenteel heb ik goede ( eerder normale) dagen en ook momenten dat het verdriet mij bijna overspoeld. Flashbacks naar die paar dagen eind juni. 19 juni op echo gezien dat ze allebei net overleden waren. En 21 juni ter wereld gekomen.
Ik ben ook paar keer naar een psycholoog geweest, echt niks om je over te schamen.
Heb jij jouw kleintje een naam gegeven Simone? En foto's gemaakt? Ik merk dat ik veel troost haal uit het feit dat mijn meisjes een naam hebben en dat ik ze nog op foto kan zien. 
Weet dat je recht hebt op elke emotie dat je nu voelt en er geen emotie ongepast is. De eerste weken besefte ik ook nog niet helemaal wat er gebeurd was, het grote diepe verdriet kwam idd na een twee weken.
Je mag me ook altijd een privébericht sturen. 
Dikke knuffel

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na 19 weken zwangerschap een miskraam' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan