Wat nu? - Zwangerschapsforum

Ano (Gast) - schreef op 21-09 om 19:16
Hallo,
Ik ga direct met de deur in huisvallen. (Het klinkt heel stom, ik weet het..) 
Vandaag ben ik al 12 dagen overtijd. Eerder deze week heb ik mijn bloed laten trekken bij mijn huisarts en mijn zwangerschapshormoon was negatief..
Gisteren heb ik voor het zekerste ter een test gedaan, ook negatief. Vandaag kijk ik terug naar de test en is ineens positief. Deze morgen had ik licht bloedverlies en nu niets meer. Wat nu..
1 antwoord en 31570472x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 21-09 om 19:24
Ik zou de test niet vertrouwen meer na een dag. Ik zou dan morgen vroeg een nieuwe test doen met ochtend urine.  Zelf tests ik pas positief na 7 dagen overtijd. Ook vlak voor die tijd beetje bloed verlies gehad. Maar wanneer de test morgen nogsteeds negatief is dan zal ik me er maar niet te veel op  verheugen en hopen dat dan de menstruatie door zet.. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat nu?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan