Ben ik zwanger - Zwangerschapsforum

sarasara1 - schreef op 19-10 om 02:55

Hallo allemaal,
Ik ben 1 Oktober ongesteld geworden en het duurde ongeveer 8 dagen. Daarna heb ik gelijk seks gehad met mijn partner. Maar wat heel raar is is dat ik ging bloeden terwijl ik net klaar was met ongesteld zijn, en het bloede duurde 2 dagen ongeveer. Wat betekend dit? Ben ik zwanger ??
3 antwoorden en 31152885x bekeken
---- - schreef op 19-10 om 08:42
Hee meid, het lijkt me sterkt als je mu al zwanger bent. Je bent 8 dagen ongesteld geweest en daarna seks gehad, je eisprong had nooit zo snel kunnen zijn na mijn weten en daarnaast het duurt altijd even totdat je eicel zich innesteld en je zwanger bent. Denk dat je lichaam even in de war is, weet niet hoelang je gestopt met met conceptie of wat dan ook? Hoelang duurt je cyclus normaal? 
Als je bijvoorbeeld een 28 daagse cyclus hebt heb je je ovulatie op de 14 de dag en dn duurt het even tot je eicel zich innstelt en dn zou je rond de 23/24ste dag pas kunnen weten of je zwanger bent.
sarasara1 - schreef op 19-10 om 14:04
Hey ja ik heb niet alleen na me ongesteldheid seks gehad maar die dagen daarna heb ik ook seks gehad en toen ging het ook bloeden zo bedoelde ik het eigenlijk
sarasara1 - schreef op 19-10 om 14:08
Entrouwens veel witte afscheiding ikcheb gelezen op internet dat je dan zwanger kan zijn 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik zwanger' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan