Ovulatietest - Zwangerschapsforum

Ama - schreef op 11-11 om 11:30
Hoi dames,

Even een vraagje. Hoeveel dagen na een positieve ovulatietest kan je gemiddeld met een vroege test testen.  Ik had vorige week vrijdag een positieve ovulatietest. Nu vanmorgen dacht ik ga voor de grap testen met een Earlytest van de action. Negatief.  
2 antwoorden en 30877498x bekeken
Gwen1 - schreef op 12-11 om 08:33
14 dagen
Rosa - schreef op 12-11 om 08:40
Als je ovulatietest vrijdag positief was is je ei waarschijnlijk zaterdag of misschien zelfs wel zondag pas gesprongen. Ik zou dus zeker niet voor donderdag opnieuw testen, en zelfs dat is misschien nog te vroeg... Ik snap dat je het heel erg graag wil weten, maar alle eerdere tests zijn weggegooid geld helaas!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan