overtijd of niet? - Zwangerschapsforum

babyxx (Gast) - schreef op 30-12 om 07:55
Dag dames,
Ik twijfel of ik al dan niet overtijd ben of niet.
In een normale cyclus van 28 dagen ben je 14 dagen na je ei overtijd en wordt er aangeraden een testje te doen.
Wij doen het voorlopig nog met condoom (het zou wel heeeel gewenst zijn maar we zijn nog even aan het wachten tot onze trouw gepasseerd is )
Normaal heb ik vrij korte cyclussen van +- 23 dagen, met een ei op dag 11 of 12 en dan een luteale fase van maar 11 dagen. 
Deze cyclus had ik gelijk normaal mijn ei op dag 11 (weet ik 100 % zeker aangezien ik al jaren temperatuur en je het bij mij heel duidelijk kan zien op mijn kaartjes). We zijn echter al 14 dagen na mijn ei en nog steeds niets! ik had mijn ms eergisteren dus al verwacht maar zijn nu al 3 ochtenden later..
ben ik nu al 3 dagen overtijd of ben ik pas vanaf vandaag (14 dagen na ei) overtijd??
Ik zie wat op tegen een testje omdat ik de kans wel heeeeeeeel laag schat, de condoom is niet gebroken ofzo en wij hebben hem steeds tijdig om gedaan dus ik ben zeker niet zwanger van voorvocht ofzo. 

1 antwoord en 30178941x bekeken
Merel - schreef op 30-12 om 08:06
Als jij je cyclus zo goed kent, had je dus nu al ongi moeten zijn. Dan zou je dus overtijd zijn. Kans is misschien klein maar als je zekerheid wilt moet je toch een testje doen. Er kan natuurlijk altijd een klein gaatje in het condoom hebben gezeten of jij hebt voor het omging eerst aan hem gezeten en toen aan jezelf? Minimale kansen, maar natuurlijk niet onmogelijk. Van sex kun je nu eenmaal zwanger worden, hoe moeilijk je het de natuur ook maakt!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'overtijd of niet?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan