6 maanden na bevalling nog steeds geen tampon - Zwangerschapsforum

Stephanie - schreef op 18-01 om 21:46
Ik heb hetzelfde aan de hand, ben naar de gynaecoloog geweest en het is een lichte baarmoederverzakking waardoor ik geen tampons meer kan verdragen.Hij zei dat het geen kwaad kon en dat ze eventueel een ring konden plaatsen rond de baarmoeder (of zoiets) waardoor ik terug tampons zou kunnen gebruiken.
Nu is het echt onmogelijk om tampons te gebruiken omdat het zo veel pijn doet,ik ben 8 maanden geleden bevallen.
12 antwoorden en 29706157x bekeken
anoniem22 - schreef op 18-01 om 22:16
Lichte baarmoeder verzakking jeetje helemaal niet richting die kant gedacht. Weet ook niet zo goed wat het inhoud hoort daar niet urine verlies by? En ondervind je verder nog nadelen dan alleen geen tampon? Ga je dat ringetje ook laten plaatsten jeetje wat een hoop vragen maar was niet de reactie die ik verwacht had xd 
anoniem22 - schreef op 19-01 om 08:11
Bedankt voor je reactie had er nog nooit vab gehoord heb het even opgezocht 15 voor en 15 nadelen kwam ik tegen denk niet dat het wat voor mij is ben al een kluns met tampons inbrengen moet met inbrenghuls
Anoniem (Gast) - schreef op 19-01 om 13:11
Misschien een vreemde oplossing maar als het eens met een beetje glijmiddel probeert? Of eerst met water je vingers natmaken en daarmee de binnenkant iets vochtig maken. Misschien glijdt hij dan beter naar binnen?
Je hebt geen beschadigingen aan de binnenkant wat de pijn en stoefheid kan verklaren? Want dan weet ik niet of tampons wel verstandig zijn. 
anoniem22 - schreef op 19-01 om 14:10
Het probleem ligt meer bij de tampon eruit halen, alsof ik dan ineens te nauw ben of te droog erin doen gaat nog wel, ben wel uitgescheurd bij me bevalling Weetnie of dat een verschil maakt?
Anoniem (Gast) - schreef op 19-01 om 16:32
Kan zijn dat je last hebt van het litteken. Waarschijnlijk ben je met de sex vochtig genoeg dat het geen probleem geeft maar op het moment dat je tampon eruit moet niet doordat al het vocht door de tampon tegengehouden wordt. Iets anders kan ik ook niet verzinnen. Je kunt ook proberen om wat glijmiddel in te brengen voor je de tampon verwijderd. En anders toch naar de dokter 
anoniem22 - schreef op 19-01 om 17:15
Dankjewel voor je reacties ik denk zelf ook dat dat het is indd de droogheid en dan miss tegen het litteken weefsel aan erg vervelend is het wel!
Stephanie - schreef op 19-01 om 21:12
Ik zeg natuurlijk niet dat dat bij jou het geval is he.Ik heb geen extra pijn erdoor,af en toe wel wat vochtverlies.Ik ga nog even wachten met die ring,de gynaecoloog wist ook niet zeker dat het zou werken,anders zou het een operatie worden,geen idee wat ze dan doen,maar op zich kon het totaal geen kwaad.Ik had ook niet door dat ik dat had.
Biebsie - schreef op 25-01 om 04:01
Kan het niet zijn dat de tampon gewoon nog niet vol genoeg zit?
Ik heb soms ook wel eens dat ik eigenlijk iets te vroeg ben met wisselen, dan glijdt hij gewoon niet makkelijk. Het is dan net of hij vacuüm zit. Probeer anders eens een kleinere maat en evt met een inlegkruisje als je bang bent door te lekken. 
anoniem22 - schreef op 25-01 om 05:07
Ik merkte wel wanneer hij vol vol zit het minder pijn doet maar nog steeds niet te doen zegmaar, probleem is ik heb nooit tampons kunnen inbrengen zonder inbreng Huls gebruik al de kleinste die ze hebben met huls hebben ze zover ik weet geen mini’s van alleen normaal, bedankt voor je reactie !
anoniem22 - schreef op 30-01 om 12:57
Maandag een afspraak bij de huisarts ben benieuwd..
Seks begon ook ineens enorm veel pijn te doen dus toch maar afspraak gemaakt 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '6 maanden na bevalling nog steeds geen tampon ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan