Binnen een week - Zwangerschapsforum

Flien - schreef op 19-02 om 15:06
Wie had ook een week na de miskraam al een eisprong? Zo ja, hoe merkte je dat en vanaf wanneer ga je dan rekenen?
Ik denk dus, aan de hand van het slijm, dat ik mijn eisprong tussen woensdag en vrijdag heb gehad. We hebben om de dag "geklust". En hou het deze week nog even in de gaten met ovu testen om zeker te zijn dat ik em niet gemist heb.ben gewoon even benieuwd.
11 antwoorden en 29240622x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 21-02 om 22:07
Het zou kunnen maar dat ligt aan je cyclus. Niet iedere vrouw merkt haar eisprong op. Vanaf je vermoedelijke eisprong moet je ongeveer 16 dagen tellen. Dan zou je namelijk overtijd moeten zijn omdat je menstruatie ongeveer 14 dagen na de eisprong hoort te zijn.
N.L. - schreef op 21-02 om 22:17
Ik heb mijn cyclus niet bijgehouden. Maar ik ben na een maand weer zwanger geraakt (na mijn mk dus). Het schijnt dat je dan meer “kans” hebt.. ik weet niet of dit een fabeltje is
Flien - schreef op 21-02 om 22:53
N.L nou dat denken wij dus ook dat dat hier gebeurt. Heb bijna de zelfde symptomen als in januari.  Durf niet goed te hopen maar het lijkt er allemaal zoveel op. Enorm opgeblazen buik, veel plassen, af en toe duizelig, zere borsten, hoofdpijn. Het enige wat ik nu niet heb, en denk dat dat een goed teken is ten opzichte van de vorige zwangerschap, is dat mijn onderbuik niet gevoelig is. Heb wel steekjes enzo. 
N.L. - schreef op 21-02 om 23:59
Spannend Flien! Wanneer ga je testen? Ik kon het ook echt niet geloven en was zo onzeker. Nu 10 weekjes en de een dansende baby op de echo gezien 
Flien - schreef op 22-02 om 08:22
Ik wil iig zondag of maandag testen. Kijken wat het dan zegt. En als ie dan nog wit is, wat kan natuurlijk, doe ik het pas na 1 of 2 maart. Dan zou ik denk ik overtijd zijn.
Ja echt leuk N.L. ik was anders nu ook 11 weekjes geweest. Wel bizar dat als het zo is, zo snel kan gaan. Ik ga wel steeds meer hopen
N.L. - schreef op 22-02 om 09:53
Leuk flien! Als je kan, laat je het weten op de blog ?

Aaah dat is bizar om te bedenken he.. een mk komt nou gewoon veel voor.. bij onze september-2018 groep op de blog zijn er ook een paar door miskramen “afgevallen”.. echt verschikkelijk.
Ik hoop zo voor je dat het raak is! Ik geloofden het gewoon bijna niet toen ik een positieve test had. Wanneer is je nod ?
Flien - schreef op 22-02 om 10:19
Ik zat ook in de september groep, zag dus vele mij voor gaan. Ik volg jullie nog wel een beetje, vind ik leuk. Blijft toch de maand dat ons eerste kindje geboren zou worden.
Ik laat het weten natuurlijk . Ik denk, dat het 1 of 2 maart is. Maar weet het niet zeker. Door die miskraam natuurlijk.
---- - schreef op 22-02 om 10:51
Hee Flien! Heb jij niet gebloed na je mk dan? Dat je zo snel weer een eisprong hebt.
Ik kan mezelf niet echt met jou vergelijke natuurlijk omdat ik met 18 weken ben bevallen, maar nu na 2 weken en 3 dagen bloed ik nog steeds en moet er niet aan denken om nu al te gaan klussen.. op internet vind je amper info over vrouwen die zo vroeg zijn bevallen en dan ook daadwerkelijk vertelle na hoeveel weken ze weer ongesteld zijn geworden en wanneer weer zwanger 
Flien - schreef op 22-02 om 11:48
Nee BB. Jazeker wel maar helemaal zo hevig niet. We kwamen er maandag 5 feb achter, toen dinsdag 6 naar het ziekenhuis voor cytotec en bevon de bloeding. 7 feb kindje verloren, zaterdag op zondag nacht het laatste dingetje en toen was het bloeden gestopt. Ik vond het toen wel spannend om weer te gaan klussen maar het deed heen zeer. Ik heb wss vorige week al een eisprong gehad. Nu al veel symptomen van zwangerschap maar durf niet goed te hopen. Bang op teleur.
Wat heftig na 18 weken bevallen... Wat was er mis? Of weet je dat niet?
---- - schreef op 22-02 om 12:12
Wel fijn dat het zo snel is gegaan en ook allemaal goed is verlopen, zou super zijn als je nu alweer meteen zwanger bent! 

Ons kindje had t syndroom van down, en toen hebben we een hele moeilijke beslissing moeten maken en het kindje weg laten halen 
Flien - schreef op 22-02 om 12:35
Da's heftig zeg! Ieder voor zich natuurlijk, maar ik weet niet of ik dat had gekund. Maar hoe ben je er zelf onder? Lijkt me echt lastig.
Ik hoop volgende week meer te weten qua zwangerschap maar wat ik zeg.. Durf niet echt te hopen nog

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Binnen een week' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan