De 5de ziekte en zwanger - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 18-03 om 10:12
Hallo allemaal,
Ik heb even een vraagje. Mijn dochter heeft de 5de ziekte. En ik ben 14 weken zwanger. Kan dit kwaad ? Moet ik mijn gyn bellen? Ik heb wat op internet gezocht maar de een zegt dat het niet echt kwaad kan de ander zegt van wel, dus weet niet zo goed wat ik moet doen nu..
Groetjes
4 antwoorden en 29055967x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 18-03 om 13:34
Als je twijfelt mag je altijd je gynaecoloog bellen. 
Jonna (Gast) - schreef op 18-03 om 15:21
5e ziekte onder de 20 weken zwangerschap kan zeker gevaarlijk zijn als je zelf de ziekte ooit doorgemaakt hebt. Kan bewust od onbewust. De verloskundige zal bloed prikken en hierin kunnen ze de antistoffen bepalen. Ze kunnen zelfs zien of je de ziekte kort of lang geleden hebt gehad en naar aanleiding van deze uitslag zullen ze verder kijken. Zelf in 2 zwangerschappen kinderen met 5e ziekte om mij heen gehad. 
Anoniem (Gast) - schreef op 18-03 om 15:23
Het is gevaarlijk als je het nooit
Doorgemaakt hebt. 
Gast (Gast) - schreef op 18-03 om 17:45
bedankt voor jullie reacties. Voor zo ver ik weet heb ik het nooit gehad, tenminste mijn moeder weet van niks. De dokter waar ik was voor mijn dochter, wist eigenlijk van niks. Eerst zei hij het kan geen kwaad. En daarna ging die het toch maar even op internet opzoeken, en toen zei hij: ja ik zou toch maar even de gyn bellen. Ik ben sinds vrijdag ook wat ziekjes (grieperig) en sinds vandaag koorts en overal pijn (armen, benen, onder rug, nek). Dus ga morgen toch even mijn gyn bellen en kijken wat die te zeggen heeft.
Groetjes !

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'De 5de ziekte en zwanger' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan