MEGA vaag licht veticaal streepje? - Zwangerschapsforum

6 antwoorden en 28624462x bekeken
Rosa (Gast) - schreef op 19-04 om 17:13
Hi! wanneer is je NOD? Deze testen geven wel vaker een tuurstreepje, dus ik zou het niet durven zeggen. Wellicht morgenochtend even testen met Kruidvat 2v5 euro, die testen hebben dat niet. 
Anoniem (Gast) - schreef op 19-04 om 18:33
Zwanger!!!

Zit jij ook op V .i.v.a? Zo ja dan heb ik je foto's daar ook gezien. Test om de dag met het zelfde merk. De action testen zijn erg goed en goedkoop. Zo kun je zien of het oploopt.

Rosa (Gast) - schreef op 19-04 om 19:55
Bijzonder hoor anoniem... ik heb meer heldere testen gezien en die waren ook vals positief, dus ik vind het wel bijzonder dat jij zo stellig zwanger kunt roepen! Maar hartstikke fijn! 
Anoniem (Gast) - schreef op 20-04 om 07:44
Vals positief bestaat niet. Dat lijntje slaat alleen uit als je hcg hebt. Zwanger dus. Of het doorzet is dan nog de vraag.

Als je de test Goed doet en in de aangegeven tijd afleest bestaat er niet iets van een indroog streep. Deze tweede streep is duidelijk blauw, indroog lijntjes zijn vaak grijs
Rosa (Gast) - schreef op 20-04 om 09:30
Ja is goed.
proud_mommy - schreef op 20-04 om 11:39
Vals positief bestaat zeer zeker wel. 
Ik raad je aan om een dag er tussen te laten en nog eens te testen met ochtendurine. 

Ik hoop heel erg dat je zwanger bent. Ik duim voor je.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'MEGA vaag licht veticaal streepje?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan