Te vroege eisprong - Zwangerschapsforum

Ariël - schreef op 13-06 om 22:00
Hey iedereen, 

Dit is een beetje nieuw voor mij maar ik heb niet het gevoel dat dit correct is. Iedereen die mij dus hun verhaal kan geven is zeker welkom. 

Ik en mijn partner zij gestart met KI en normaal zou de ingreep ongeveer rond zaterdag 16juni gebeuren. 
De eerste dag menstrueren viel op 4juni. Vandaag(13juni) zit ik dus op dag 9 en morgen heb ik een echo controle echo gepland op de follikels te bekijken om een exacte dag te weten wanneer we kunnen starten. Een normale ovulatie heeft zijn piek rond dag 14. Nu nam ik deze morgen bloed af en heb ik daarnet de melding gekregen dat mijn eisprong op dag 7 zou gebeurd zijn. Ik heb steeds regelmatig en gebruik ook de clear blue ovulatie testen.
Die test was gisteren laag, deze ochtend opnieuw een test gedaan en die gaf positief aan. Ik gaf dit door aan het UZ en ze zeiden mij dat het idd voor morgen of overmorgen zou zijn. Het smileytje knipperde en van zodra hij niet meer knipperde was dit de piekdag. De dag er voor was dit gewoon een cirkel.
Ik begrijp het dus helemaal niet dat in de bloedresultaten blijkt te zien is dat het al voorbij is en dit op dag 7 dan nog wel.
En ook als de testen dit duidelijk nog niet bevestigen. 
Ik vroeg of dit een foutje kon zijn in bloed maar ze zei gewoon probeer de volgende keer te testen vanaf dag 7 en zeg de echo af die heeft geen nut. 
Voelt heel dubbel. 
Kan dit kloppen of is het uit hoop dat ik denk dat het verkeerd is?

Alvast bedankt

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Te vroege eisprong' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan