Flo app - Zwangerschapsforum

MM23288 - schreef op 21-08 om 15:56
Hoihoi!

Ik weet niet in hoeverre iedereen hier een app gebruikt, maar zelf gebruik ik er wel een. Deze app houd voor je bij wanneer je ongesteld word, wanneer je ovulatie is en wanneer je symptomen kan gaan ervaren. Je vult namelijk dagelijks alles in, en de app berekend dit en onthoud het. Hierdoor word het erg persoonlijk. Je kan invulen om een melding te krijgen elke dag op het zelfde tijdstip zodat je je foliumzuur niet vergeet, je kan je tempratuur bijhouden, je afscheiding, je symptomen, alles. 
Voor mij heeft het heel veel rust gegeven dus ik denk ik zet hem hierop voor anderen. 
Als je zwanger bent hebben ze ook een speciale zwanger modus. 
Je krijg erg veel extra tips en hebt alles makkelijk in een app. Dit is niet bedoelt als reclame, maar ik wil graag andere mensen helpen, want dat heeft het ook bij mij gedaan.

Ik gebruik Flo, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Flo is wel Engels.

Met vriendelijke groet,
Mandy
2 antwoorden en 27013741x bekeken
Tiema1 - schreef op 11-09 om 19:51
Ik gebruik ook Flo! Tot nu toe al altijd juist geweest, met uitzondering van één cyclus, die dan ook (voor mijn doen) extreem lang was.
Mel (Gast) - schreef op 19-09 om 09:56
Ik gebruik deze ook ! Ik ben er erg tevreden van. Jammer dat ik niet altijd alle vragen en symptomen begrijp in het Engels waardoor ik misschien verkeerde antwoorden geef. Ik heb nog een andere app in het Nederlands die is veel beknopter en dat vind ik jammer.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Flo app' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan