Verzorging baby - Zwangerschapsforum

loulou - schreef op 17-10 om 18:43
Beste lezer,
Voor mijn Bachelor Eindproject (Industrieel Ontwerpen, TU Delft) ben ik bezig met het ontwerpen van een nieuw product voor de baby verzorging (0 tot 1 jaar). Momenteel zit ik in de conceptfase waarbij ik zo veel mogelijk informatie wil winnen over wat eventuele gebruikers van mijn product vinden. 

De functie van het concept is dat de bewegelijkheid van baby's wordt tegengegaan tijdens het verschonen van de luier. Een baby ligt met zijn/haar hoofdje op het kussen en de 'armen' van het product zitten om de buik heen van de baby. In de armen zit knisper materiaal waardoor een baby kan spelen tijdens het verschonen en op deze manier afgeleid word.

U zou mij ontzetten helpen door deze enquete in te vullen. En hopelijk kan ik daarmee een product ontwikkelen waarmee ik u kan helpen bij de verzorging van uw baby in de toekomst.
https://goo.gl/forms/d9zLBvq7PCTB4Zii2
De enquete duurt ongeveer 8 min.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Verzorging baby' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan