Een vraagje - Zwangerschapsforum

Amélie - schreef op 27-11 om 08:25
Ik moet mijn nod de 1december hebben en de 26 opgestaan met een druppel helrood in onderbroek en rest vd dag gewoon wat bruin verlies maar heb met 1 inlegkruis genoeg voor heel de dag ( manier van spreken want ververs ze ertussen ) en sind de 18 november heb ik buikkrampen die niet stoppen behalf als ik rustig blijft dus vraag ik mij af als er iemand dat ook heb meegemaakt. Donderdag moet ik naar de gynecoloog dus zal ik het zien maar ondertusden wou ik wat advies van jullie. ????
4 antwoorden en 25763535x bekeken
HereWeGoAgain - schreef op 27-11 om 08:46
Het zou eventueel een innestelingsbloeding kunnen zijn. Dat kan voorvallen enkele dagen voor je NOD. Maar het is natuurlijk geen garantie want vrouwen bloeden wel vaker zonder rede. Normaal gezien als het een innestelingsbloeding geweest is, wil dit zeggen dat de innesteling gebeurd is en dat er HCG wordt aangemaakt. Dan zou je normaal binnen een paar dagen wel positief moeten testen. Donderdag bij de gynaecoloog gaan ze jammer genoeg niets kunnen zien. Zo vroeg is er niets te zien op een echo. Meestal is er pas iets te zien vanaf 5 weken zwangerschap. 
Mss dat je vrijdag al eens een testje kan wagen. Succes! 
Amélie - schreef op 27-11 om 08:52
Ja denk dat ik dat zal doen heb al testen gekocht die 4dagen voor nod geven. Ja bij gynecoloog weet dat ze nieks zullen zien want bij mijn vorige zwangzrschap had hij ern echo gedaan en hij zag nieks en vroeg mij zelf als het zeker was dat mijn test positief was hihi en ja 33weken was ze er. 
HereWeGoAgain - schreef op 27-11 om 09:01
Die early testen zijn niet altijd correct. Dus zeker niet ontmoedigd geraken als het niet direct positief is. Vrouwen kennende zal je niet tot zaterdag kunnen wachten  Maar mss dat je donderdag of vrijdag al een positief resultaat hebt moest het zo zijn. Ikzelf heb bij mijn 2 zwangerschappen 4 dagen voor NOD ook positief getest omdat ik geen geduld had om te wachten. Dus ik hoop hetzelfde voor jou!
Amélie - schreef op 27-11 om 09:10
Ja zal proberen vol te houden maar beloof nieks maar ja behalf die syptomen heb ik helaas geen meer. Vorige week ook misselijk maar nu niet meer. Zal ook niet te veel hopen want wil niet teleurgesteld zijn. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Een vraagje' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan