Zwanger? - Zwangerschapsforum

Lana - schreef op 09-12 om 18:23

Hi dames,
Ik ben momenteel 3 dagen overtijd.
Ik heb al enkele testen gedaan, maar test steeds negatief. 
Heb een paar dagen last gehad van vermoeidheid en hoofdpijn, ben ook zeer emotioneel en heb een onbeschrijflijk gevoel in men buik.
Ik denk dat ik zwanger ben, maar elke test zegt negatief. Zou het kunnen dat deze alsnog positief wordt ? Of zit het in men hoofd ?
12 antwoorden en 25700695x bekeken
Bibi - schreef op 09-12 om 19:37
Normaal gesproken zou je met 3 dagen overtijd al positief moeten testen als je zwanger bent. Er zijn heeeel soms uitzonderingen dat een vrouw pas later positief test, maar daar zou ik niet vanuit gaan. 
De symptomen die je hebt kunnen komen omdat je ermee bezig bent en dan gaat je lichaam je voor de gek houden. Heb erg vaak verhalen gelezen dat vrouwen overtijd waren en vanalles voelden en alsnog ongesteld werden. 
Hoop voor je dat je alsnog zwanger bent, maar de kans is klein gezien je negatieve testen. 
Angiie - schreef op 09-12 om 23:10
Ik testte pas na een week over tijd te zijn positief
Lana - schreef op 10-12 om 10:38
@bibi :
Bedankt voor je reactie.
Ja daar ben ik me inderdaad van bewust.
@angiie :
Zo een verhalen heb ik nog gelezen, dus ik wil ook nog niet alle hoop verliezen, aangezien ik ondertussen andere symptomen heb die ik anders rond de menstruatie niet heb, nu donderdag ben ik 7 dagen overtijd. Dan ga ik nogmaals een testje doen in de hoop dat die dan uitsluitsel geeft !

Alvast bedankt voor jullie reacties ! 
Angiie - schreef op 11-12 om 20:20
Hou je ons op de hoogte?
Lana - schreef op 11-12 om 20:41
Ja hoor ! Vanmorgen nogmaals getest.. weer negatief. Ik ben donderdag 1 week overtijd, als ik dan nog negatief test bel ik vast even naar de gyne voor een controle. De meeste symptomen zijn alweer weggetrokken, enkel nog hoofdpijn, en moe s'avonds, ook zeer gevoelige tot pijnlijke tepels bij aanraking.
Ik hoop dat ik net zoals jou alsnog positief test maar begin toch stilaan te twijfelen. 
De onzekerheid begint me vooral parte te spelen, zou liever ongie worden en weten waarvoor ik sta dan deze onzekerheid. 
Angiie - schreef op 11-12 om 21:52
Ik begrijp je helemaal. Als je donderdag nog steeds niet ongesteld bent zou inderdaad even langs de huisarts gaan of gynaecoloog 
Lana - schreef op 12-12 om 07:25
Ja doe ik, bedankt hoor !
Lana - schreef op 13-12 om 17:55
Hi dames, 
Ik ben gisteren langs den HA geweest en heb bloed laten trekken. Ondertussen 7 dagen overtijd, maar de bloedtest was negatief. Heb nu maar een afspraak gemaakt bij de gyne om te achterhalen waarom ze dan toch uitblijven. 
Angiie - schreef op 13-12 om 19:51
Balen Lana. 
Heb je misschien veel stres?
Lana - schreef op 14-12 om 08:03
Niet bepaald meer dan anders, ja was wel een beetje en domper. Nu hopen dat ik snel terug ongie wordt zodat we verder kunnen 
Mama vanJ - schreef op 27-12 om 13:30
Anoniem: als je over 2 dagen nog niet ongesteld bent nog een keer testen. Hcg verdubbelt om de dag. Helaas kan het ook zijn dat je test vals positief was en je dus alsnog ongesteld word. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan