Mijn vriend doet helemaal niks - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 12-09 om 06:58
Hallo,
Ik heb een kind van net 2 jaar, en mijn vriend voert niks uit. Is in die 2 jaar nog nooit 1x voor het kind opgestaan, kind 1x in bad gedaan omdat het moest van de kraamverzorgende, ik moet bedelen eens de pamper te verschonen,helpt niet in het huishouden. Ik werk ook alleen dan de ochtende hij 40pw als ik er wat van zeg zegt hij ja jij werkt maar 5uurtjes per dag. En dan moet ik voor werk kind wegbrengen naar opvang. Na werk kind ophalen huishouden honden doen enz enz. Hij speelt wel met de kleine maar als het op zorg aankomt helemaal niks. Ik sta een beetje op instorten omdat de kleine nu ook weer een fase heeft van slecht slapen. Als ik er dan wat van zeg is het je zeikt alleen maar. Vanacht was ook weer ellende dus ik zei er weer wat van waarop zijn antw was och hang je op,waarop mijn antw natuurlijk was nee dan is het een arm kind. Voor andere mensen speelt hij de goede vader maar hij weet niet eens hoe een autostoel dicht moet. Ik weet het echt niet meer ik ben moe heel moe. Ik krijg steeds meer haat tegen die man dat wil ik niet maar hij snapt het gewoon niet dat ik hulp nodig heb met alles 
4 antwoorden en 17907885x bekeken
pingu - schreef op 12-09 om 14:44
Hoi anoniem,

Dat lijkt me wel heel zwaar om er eigenlijk alleen voor te staan. Het is net zoveel zijn kind als die van jou. Ik ben enorm van de emancipatie dus vind dat de man dus ook gewoon zijn handjes moet laten wapperen, hij wilde toch ook een kind?
Ik zou ook echt heel erg boos zijn/worden, die antwoorden die hij geeft zijn echt onacceptabel. Ik zou niet weten hoe je hem in beweging krijgt. Een goed gesprek? Duidelijke taakverdeling dat hij een of twee dingen overneemt waardoor jij wat meer rust hebt? Een dag minder werken zorgt voor wat meer rust maar daar gaat hij vast niet meer door doen.   
Jo (Gast) - schreef op 13-09 om 21:45
Klinkt als iemand waarmee ik geen toekomst in zou zien
Susanna - schreef op 13-09 om 22:20
Om te beginnen een keer een goed gesprek aangaan. als hij dan nog niet wilt luisteren dan misschien met hulp van iemand anders? Want dit is echt onacceptabel want het is ook zijn kind!!!
Most15 - schreef op 13-09 om 22:21
Jeetje, ik lees dit echt met verbazing. Dat er nog zulke mannen bestaan. 
1 ding is zeker: dit is niet normaal gedrag. Ik zou maar als ik jou was een tijdje afstand nemen van hem. Hij moet tegen een muur aanlopen, voor hij beseft dat er iets moet veranderen. Wanneer jij (tijdelijk) bij hem weggaat, ondervindt hij pas wat alleen zijn is en mag je hopen dat zijn ogen geopend worden. Ik zou met zo’n man geen toekomst willen en kunnen hebben.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Mijn vriend doet helemaal niks ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan