Zo super ongeduldig - Zwangerschapsforum

Anoniem92 - schreef op 08-01 om 20:05
Hoi ik weet niet zo goed waar ik het kwijt kan, dus ik dacht ik begin maar een nieuw topic.
Ik vroeg mij af in hoeverre ik de enige ben bij wie de zwangschapswens van tijd tot tijd haar functioneren beperkt.
Vooral zoals nu ik op het wachtbankje zit. Rond/op mijn nod, terwijl ik mezelf zo had voorgenomen er deze maand niet zo mee bezig te zijn.
Afgelopen rondes voelde ik elke keer wel wat, al heel wat testen versleten (daardoor nu perongeluk niks in huis). Maar nu voel ik eigenlijk niks, wat dus anders is dan eerdere maanden. Geen tekenen van een naderende menstruatie.
Bij gebrek aan beter ovulatietest gedaan, licht positief. Maar dat blijft die meestal wel, dus daar heb ik ook niks aan gehad. Hoopte natuurlijk stiekem dat die zou knallen, dat zou me hoop geven voor een zwangerschapstest. (Bij m’n dochter was dat ook zo en daarna ook een hele goede zwangerschapstest)
Morgen boodschappen doen, dan maar gelijk langs de Kruidvat voor nieuwe testen, of misschien heb ik die dan niet meer nodig...
3 antwoorden en 16281270x bekeken
Florine (Gast) - schreef op 08-01 om 21:57
Hoi 
Ik begrijp je heel goed hoor. De wachtweken vind ik ook het ergste. Het lijkt wel of die twee weken een eeuwigheid duren. Elke dag ga ik wel op zoek naar symptomen. 
Ik had de emotionele impact ook wel erg onderschat. 
Ik herken ook erg je gevoel van nergens anders nog mee bezig te zijn. 
Hopelijk heb je snel een positieve test 
Anoniem92 - schreef op 08-01 om 23:38
Hoi Florine bedankt voor je reactie, soms denk ik echt dat alleen ik gek wordt van dat wachten. En dan neem je jezelf nog zo voor... ik denk er niet aan, en als ik overtijd ben, doe ik wel een keer een testje, en dan zit je vervolgens toch elke dag weer een test te doen. Of probeer je dat uit te stellen, en zoek je ondertussen heel het internet af, op zoek naar symptomen die misschien iets zouden kunnen betekenen. Wetende dat de meeste klachten net zo makkelijk naderende menstruatie kunnen zijn, of gewoon met je eten te maken heeft, korte nacht etc.
Hoeveelste ronde zit jij?
Joyce2021 - schreef op 09-01 om 04:48
Ik snap je helemaal, je wil zo graag die positieve test en wachten duurt nu eenmaal lang.. ik ben zelf voor de 3de keer zwanger. Alledrie de keren zwanger in ronde 1. Hiervoor ook erg dankbaar, want dit is niet vanzelfsprekend. Wat opvalt is dat ik alledrie de keren meteen dacht, ik ben zwanger, haal die test in huis. 3x grieperig gevoel en 3x duidelijke blauwe ader op mijn borst te zien. Probeer anders met jezelf af te spreken, ik test pas vanaf een bepaalde cyclus dag. Dat gaat je meer rust geven  ik hoop dat je snel een positieve test in handen zult hebben!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zo super ongeduldig ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan