Eisprong binnenkort gynaecoloog - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 13-03 om 08:18
Hallo ik loop nu bij fertiliteit. Nu nog alleen maar onderzoeken. De gynaecoloog meette gisteren een eitje van 16 bij 18,7. Ze gaf aan dat ik waarschijnlijk zondag mijn eisprong zou hebben. En de opdracht om zaterdag en zondag en maandag te vrijen. Vrijdag hoefde niet van haar. Nu heb ik een ovulatietest gedaan en maar een heel licht streepje. Ik ben bang dat mijn ovulatie al geweest is. Kan dat? 
1 antwoord en 15121600x bekeken
Konijntje - schreef op 13-03 om 08:48
Meestal springt je ei tussen de 20 en 25. Bij mij werd een eitje gemeten van boven de 20 en de piek van mijn ovulatietest was pas 2 dagen later, dus ik denk dat je misschien nog even moet wachten? Maar het vrijen kan zeker geen kwaad de komende dagen! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eisprong binnenkort gynaecoloog ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan