Overtijd - Zwangerschapsforum

Lotusjeeeee - schreef op 28-03 om 13:52
Dag iedereen,
Na al een hele lange weg en steeds negatieve testen, ben ik nu reeds 5 dagen overtijd.. ik durf helemaal niet te testen voor een teleurstelling. Heb ook niet echt symptomen, enkel lage rugpijn en het is daar heel vochtig zal ik maar zeggen. Heb Ook geen gevoel dat ze er door zullen komen. Nog dames met deze ervaring?
3 antwoorden en 15037494x bekeken
An1990 - schreef op 28-03 om 16:14
Ik had juist wél het gevoel dat ze erdoor zouden komen, diezelfde buikkrampen zoals anders. Maar ze kwamen niet en ik bleek zwanger (de 2e zwangerschap trouwens datzelfde gevoel). 

Maar als je normaal regelmatig bent en nu 5 dagen overtijd, zou ik gewoon een test doen. 
Dan heb je zekerheid. 
Als je zwanger wil worden, kan je lichaam je toch voor de gek houden, heb ik zelf gemerkt. Toen wij probeerden, heeft mijn lichaam plots een maand overgeslagen terwijl ik dat normaal nooit heb. Dus ik wijt het aan de stress om zwanger te worden... 

Veel succes alleszins!!
Birgit (Gast) - schreef op 02-04 om 10:34
Hallo
Hier hetzelfde probleem..Ik zit al aan dag 36 en vandaag getest maar negatief.. Vorige week ook krampen gehad en pijnlijke tepels..
ik wordt er helemaal gek van want de twee keer ervoor waren men cyclussen 39 & 25. 
Geen idee wat er nu scheelt.. ????
GEMMA - schreef op 02-04 om 10:36
Als je zegt dat je vochtig bent zou ik toch testen. Bij mij ook ik dacht dat ze er zullen doorbreken en was ook zwanger. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Overtijd ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan