Antibiotica man, 1 maand voor IVF. - Zwangerschapsforum

Amber (Gast) - schreef op 13-01 om 19:51
Hallo allemaal,
Ik heb even een balagrijke vraag gericht naar de vrouwen die ivf hebben gedaan en toevallig hun partner net voor de behandeling een antibiotica kuur nodig had.

Wij gaan in cyprus voor ivf, maar mijn man heeft een fikse amandelonsteking gekregen. Hij wil graag antibiotica, maar we weten allemaal.dat antibiotica in de voorafgaande 3 maanden voor ivf slecht is voor de zaad.
Nu weet de huisarts en de apotheek niet wat de beste antibiotica is, die eigelijk het minst schadelijk is voor de sperma. En de kliniek in cyprus geven aan dat mijn huisarts moet kijken welke het beste is want zij weten niet welke medicatie wij hier hebben. 

Nu ben ik zelf beetje op zoek gegaan maar kom er niet wijs uit. 

Zijn er vrouwen aanwezig waarvan de man antibiotica nodig had net voor de ivf behandeling ? En welke antibiotica had hij toen genomen?

Groetjes Amber 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Antibiotica man, 1 maand voor IVF.' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan