negatieve test! toch zwanger??? - Zwangerschapsforum

meppie87 (Gast) - schreef op 28-05 om 15:00
Ik ben nu een paar dagen overtijd en heb gisteren een test gaan die maar die was negatief. omdat ik toch veel symptomen heb, begin ik te twijfelen of hij wel goed is...
ik heb namelijk om 17.30 uur getest en drink overdag best veel water en thee en de urine was ook erg doorzichtig.
Mijn buik blijft maar krampen hebben en ben steeds in vlagen misselijk.

Moet ik nog een test halen en dan 's ochtends of moet ik gewoon nog even wachten... laatste cyclus begon op 21 april. heeft iemand ook last hiervan?
47 antwoorden en 44835761x bekeken
Ashley - schreef op 28-05 om 16:07
Hallo Meppie,
Ik maak nu hetzelfde wat jij meemaakt nu mee. Ik ben vandaag 4 dagen overtijd, terwijl ik altijd stip op tijd mijn ongesteldheid krijg. Gisteren middag dus een test gedaan en die was negatief. Ik heb pijnlijke borsten, misselijkgheid, moeheid, stemmingswisselingen enzo. Dus ik vraag me ook nu af of ik idd toch zwanger kan zijn. Ik doe vrijdag of zaterdag weer een test.

xx:Ashley
meppie87 (Gast) - schreef op 28-05 om 19:39
Hoi ashley,
Ik heb geen geduld dus heb weer een test gekocht en ga nu morgenvroeg testen dus dan zullen we het weten. is zou zo ook niet weten waarom ik me anders zo zou voelen.
ik ben ook moe, stemmingswisselingen, misselijk, pijnlijke borsten en last van darmen met veel gasvormingen. daarnaast lijkt het steeds of ik ongi moet worden door de krampen. maar er komt niks...

wat kun je jezelf gek maken... morgen zullen we het weten! Succes ook met de tweede test :-)
Xx meppie
Ashley - schreef op 28-05 om 19:46
Hai,
Ik heb ook geen geduld, volgens mij wordt mijn vriend al helemaal gek van me! Ik ga zaterdag weer testen. Ik begrijp het ook allemaal niet meer, want ben nooit laat. Ik voel ook altijd van tevoren als ik ongi ga worden, maar nu niks. Alleen misselijk, moe, stemmingswisselingen, steken in me buik, pijnlijke borsten en afscheiding. Dus ja.

Idd, we maken onszelf helemaal gek zo, maar ja ik wil dit zooooo graag, dus het niet weten maakt het erger.

xx: Ashley
Meppie87 (Gast) - schreef op 29-05 om 08:11
Nou vanochtend de test gedaan, maar we kregen een witte lijn te zien. dus niet zwanger...
Nu maar weer afwachten tot dat ik ongesteld wordt en anders test ik over een week nog wel weer een keer.

Ben super benieuwd naar jou test zaterdag! Hopelijk is dit van jou positief! Ik zal voor je duimen :-)!
Ashley - schreef op 29-05 om 08:35
Nou ik hoef voorloppig geen test te doen, want werd vanmorgen gwn ongesteld. Ben zooo boos en gefrustreerd. Het lijkt gwn niet te willen lukken. Elke maand weer hoop dat het gaat lukken, maar niks! Gwn frustrerend en kwetsend. Dus ja!
Meppie87 (Gast) - schreef op 29-05 om 10:08
wat ontzettend jammer Ashley! hoe lang ben je nu bezig? Voor mij was het de eerste maand, maar kan me nu al voorstellen hoe frustrerend het is. Je maakt jezelf gek en ook al wil je er niet aan denken dan voel je je nog steeds wel misselijk en je voelt die krampen dus je denkt er toch wel elke dag even aan...

Hopelijk kom je volgende maand met goed nieuws! Vind het wel heel leuk als je het even laat weten!
Ashley - schreef op 29-05 om 13:03
Hallo,

ik ben nu 4 maanden echt serieus bezig met het proberen om zwanger te raken, maar sinds December hebben we onveilige seks zegmaar. Het is frustrerend om te zien dat de ene het de eerste maand al lukt en ik nog niks. Vooral als je het zooooo graag wil is elke maand ongesteld worden weer heel teleurstellend. Maar zoals me vriend zegt we blijven het proberen.

En jij?

x:Ashley
sanjo - schreef op 29-05 om 13:34
Hallo meiden.

Ten eerste wil ik even zeggen veel succes met zwanger worden. Wij waren al zo'n 9 maand bezig om zwanger te raken van ons 2de kindje. Maar was daarvoor ook al 4 maand van de pil af. Ik was er eerst ook veel mee bezig, maar de laatste maand niet en ik werd zwanger. Ben nu 15 en halve week. Bij mijn dochter was ik binnen 3 maand zwanger.

En het beste om te testen is s'morgens met eerste ochtendurine.

Veel succes meiden ik snap best hoe het voelt die teleurstelling, maar probeer er niet te veel mee bezig te zijn. Is soms makkelijker gezegd dan gedaan.
meppie87 (Gast) - schreef op 29-05 om 13:55
@ashley Ik nog maar een maand hoor dus we hadden er eigenlijk ook nog niet rekening mee gehouden. Ik ben al wel sinds oktober van de pil, omdat ik er niet goed tegen kon. 
dus ik mag eigenlijk nog helemaal niet klagen xx

@Sanjo Allereerst gefeliciteerd! klopt inderdaad dat ik er ook niet zo mee bezig moet zijn, maar als je misselijk bent dan is het zo moeilijk om er niet aan te denken en die ongesteldheid blijft maar uit... Nou we wachten het maar gewoon af, meer kunnen we niet doen
sanjo - schreef op 29-05 om 14:52
Meppie ik snap precies hoe je je voelt. Ik ben ook wel eens 6 dagen overtijd geweest en baalde erg dat ik ongi werd.
Het is best moeilijk om er niet mee bezig te zijn. De laatste maand had ik het druk met van alles en nog wat. Dat scheelde al een hoop hihi.
Ik zal voor je duimen.
En dank je wel.
sanjo - schreef op 29-05 om 14:52
Meppie ik snap precies hoe je je voelt. Ik ben ook wel eens 6 dagen overtijd geweest en baalde erg dat ik ongi werd.
Het is best moeilijk om er niet mee bezig te zijn. De laatste maand had ik het druk met van alles en nog wat. Dat scheelde al een hoop hihi.
Ik zal voor je duimen.
En dank je wel.
kim - schreef op 29-05 om 23:46
Damens. Lastig he. Ik ben 8 maanden bezig. Zit nu 2 dagen voor ms. Hopelijk blijft hij uit. Hier wel een wisselende cyclus. De eene maand tevroeg ms de andere maand dik een week overtijd. Die weken dat je overtijd ben.voel je altijd de dingen extra (of denk ik ze te voelen) net zoals jullie schrijven pijnlijke borsten misselijk steken enzz. Helaas blijft t een fijt dat het de zelfde symptonen zijn als bij een komende ms. Hoop echt voor je dat t raak is en je ms uit blijft. Helaas kan je nieg meer doen als afwachten.. ben benieuwd spannend.
meppie87 (Gast) - schreef op 30-05 om 08:39
Hey Kim wat spannend ook weer voor jou. Hopelijk blijft je ongi uit! Jammer dat je cyclus zo onregelmatig is, want dan weet je eigenlijk nooit zeker wanneer je overtijd bent
Ik ben nog steeds vreselijk misselijk en nog steeds niet ongesteld...

Ik heb morgen een afspraak met de HA. Deze had ik al staan voor andere zaken, maar toch is met hem overleggen. Misschien dat hij uitsluitsel kan geven...

Ben benieuwd of het voor jou deze maand gelukt is
Dreamer - schreef op 30-05 om 08:54
Dames, als jullie net zijn begonnen kan het ook dat jullie ontpillen.
de klachten van ontpillen lijken op zwangerschap symptomen, daar kun je je erg op verkijken.
Ik ben zelf in september/oktober met de pil gestopt, werd pas weer ongesteld met de kerst en daarna onregelmatig. Mijn man en ik zijn in februari/maart er echt voor gegaan om zwanger te worden. De eerste keer werd ik na 4 dagen nod ongesteld, ik was telergesteld want ik had klachten. De tweede keer werdt ik 1 dag voor nod ongesteld, ook erg teleurgesteld want had weer klachten. Deze maand, mij voorgenomen dat alle klachten die ik voelde door het ontpillen kwamen. Ik had aardig wat klachten (vooral ook anders dan voorheen) Ik heb 1 of 2 dagen na nod getest en positief! Morgen ben ik 7 weken zwanger!

Dus houdt de moed er in!
En jullie zijn straks ook zwanger!
Succes!

Meppie87 (Gast) - schreef op 30-05 om 10:22
@dreamer allereerst Gefeliciteerd! Fijn dat het gelukt is

Ik denk dat het haast bij mij niet door het ontpillen komt. Ik ben namelijk al in oktober met de pil gestopt en tussen nu en toen nergens last van gehad. Zou raar zijn als dat nu opeens dan gebeurd toch? Maar goed de tijd zal het leren, misschien is er wel wat anders aan de hand...

Fijne zwangerschap gewenst
kim - schreef op 30-05 om 10:41
Omtpillen zoals ik vaak lees is deels ook fabel opzich is de pil al snel uit je systeem
Ben zelf nu 8 maanden bezig. Eerste maanden was mn cyclus normaal. Pas wat later begon die raar te doen haha.

Meppie87: jah aangeven kan altijd. Je weet nooit. Hier ook nog vaak misselijk maar ben dr btj van overtuigt dat t niet zo is weet niet na alle teleurstellingen kanbdr toch niet meer in geloven. Voel me elke keer als of t raak zal kunnen zijn.
Nja wachten t maar gewoon af. Meer kunnen we helaas niet doen
sanjo - schreef op 30-05 om 10:56
Ontpillen geloof ik ook niet in, want ik hoor vaak dat sommige meiden al snel zwanger raken. Met mijn dochter was ik binnen 3 maanden zwanger en was dus ook 3 maanden gestopt met de pil.

Ik had ook elke maand pijnlijke borsten voor ik ongi moest worden en niet zwanger was. En toen ik zwanger was had ik juist geen pijnlijke borsten of krampen. En de misselijkheid kwam pas toen ik 5 weken was. Had ik trouwens geen last van bij me dochter die misselijkheid. Die kwamen later pas.

Ik wil je veel succes wensen bij de huisarts. En kop op meiden. Ik duim voor jullie.
Kimm - schreef op 30-05 om 19:38
Hallo allemaal!

Ik zit in het zelfde schuitje als nog een paar op dit forum. Maandag was mijn nod en nog steeds geen ongie te bekennen. Woensdag ochtend testje gedaan maar gaf aan negatief. Nu lees ik veel dat het kan zijn dat je hcg nog niet voldoende is doordat eisprong misschien later is geweest als jij denkt. Ik hoop dat dit zo het geval is. Morgen ochtend of zaterdag doe ik weer een test. Succes allemaal en hopelijk snel goed nieuws
Anoniem (Gast) - schreef op 30-05 om 19:53
Hey Kimm wat ontzettend spannend! Mijn eerste 2 tests waren ook negatief en had ook gelezen dat het te vroeg kan zijn. Succes en hoor het graag wat je tweede test gaat zeggen.. Ik ben morgen al 10 dagen over mijn nod heen dus weet het ook niet meer
meppie87 (Gast) - schreef op 31-05 om 08:45
Net bij de HA geweest en die kan zich goed voorstellen dan ik zwanger ben, maar kon ook geen uitsluitsel geven. hij gaf ook dat hij steeds meer vrouwen lang krijgt die negatief testen en toch zwanger zijn. ik moet volgende week woensdag weer testen en dan kijken we weer verder.
wat duurt dat wachten lang...
sanjo - schreef op 31-05 om 10:42
Wat voor testen hebben jullie gebruikt? Sommige testen hebben meer hcg nodig. De eerste test die ik deed was van kruidvat 2 testen voor 5 euro. Die zijn goedkoop en erg gevoelig.
Ik blijf duimen.
meppie87 (Gast) - schreef op 31-05 om 11:07
Ik heb eerst 1 van clearblue gebruikt en daarna 1 huismerkt da. denk dat ik woensdag die van kruitvat ga proberen
sanjo - schreef op 31-05 om 11:58
Clearbleu heeft meer hcg nodig. En die van da had ik met mijn vorige zwangerschap eerst ook wel negatief getest terwijl ik zwanger was. Maar weet niet of die nu beter zijn.

De digitale van clearbleu heb ik ongeveer 1 week overtijd gedaan, want wou het lezen haha.

Ik hoorde meer meiden over de testen van kruidvat dat ze zelfs posi testen voor hun nod.

Spannend. Succes met testen ik hoop dat hé het zolang vol houd. duim duim duim.
meppie87 (Gast) - schreef op 02-06 om 11:22
Hier nog geen verandering... NOg steeds misselijk, maar gelukkig niet meer zoveel buikkrampen. Kon het gisteren niet laten om toch een kruitvat test te doen, maar deze was nog steeds negatief
Dus de HA heeft het ook gezegd en we moeten het parkeren  voor hem makkelijk praten en we testen pas volgende week maandag weer... eerrst gaan we een weekendje weg.
en dan maar afwachten of ik zolang kan wachten  vandaag 12 dagen overtijd
sanjo - schreef op 02-06 om 11:48
Wel balen zeg dat hij negatief is. En idd huisartsen praten soms wel makkelijk. Wou hij geen bloedtest doen dan? Want ik heb wel eens gehoord dat sommige meiden dan wel positief uitslag hebben en tests negatief zijn. Ik hoop dat je ook zolang kan volhouden. Duimen draaien.
meppie87 (Gast) - schreef op 02-06 om 12:01
Nee hij wilde nog geen bloedtest doen. Ik moest nog 10 dagen wachten en als hij dan nog negatief was dan zou ik als ik het goed begrepen heb een echo krijgen, want dan ga ik al richting de 8/9 weken Maar misschien dat als ik volgende week maandag nog negatief test dat hij me dan wel bloed laat prikken. Misschien ook niet assertief genoeg geweest
meppie87 (Gast) - schreef op 05-06 om 13:18
@kim en @kimm hoe is het nu bij jullie? Al goed nieuws?
Ik ga vrijdag weer testen en is hij nog negatief dan ga ik de HA bellen om bloedtest of echo. Ben er nu klaar mee om zoveel symptomen te hebben, maar geen positieve test..
sanjo - schreef op 07-06 om 14:17
En Meppie al een een test gedaan??
Duimen draaien nog. En anders gewoon een bleodtest afdwingen bij de huisarts,want sommige meiden testen heel laat pas positief.
kim - schreef op 07-06 om 14:22
Meppie. Hier de ms sinds vandaag afgelopen dus op naar ronde 9
Hoe was je test?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'negatieve test! toch zwanger???' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan