negatieve test! toch zwanger??? - Zwangerschapsforum

meppie87 (Gast) - schreef op 10-06 om 17:44
Hoi dames,
Ik kon vrijdag niet langer wachten dus een test gedaan maar die was weer negatief. zo vervelend want ben echy heel misselijk. dus meteen HA gebeld en vrijdag nog op spreekuir geweest en krijg morgenmiddag om half vier een echo. zo spannend. alles lijkt erop dat ik wel zwanger ben, maardie stomme testen willen niet meewerken.

Hoe voel jij je nu sanjo?
@kim hopelijk heb je over 4 weken ook goed nieuws! Ik duim voor je en veel plezier met klussen ;-)
47 antwoorden en 44883784x bekeken
sanjo - schreef op 11-06 om 08:43
Dat afwachten is best moeilijk he. Ik kan dat ook niet. Ik hoop dat je toch zwanger bent.
Goed dat je toch de huisarts gebeld hebt. Dus hij wou geen bloedtest laten doen.
Maar wel mooi dat je vandaag een echo krijgt. Ik heb het vaker gehoord dat er meiden zijn die negatief blijven testen terwijl ze wel zwanger zijn. Wel een geldverspilling dan.
Mijn duimen draaien nu heel hard voor je.

Ik voel me prima. De eerste weken was ik ook best misselijk nadat ik posi had getest. Maar nu nergens last van en eergisteren voelde ik de kleine al wat trappen en je kon het zelfs aan de buitenkant voelen. Ben nu 17 week en 4 dagen zwanger. Aankomende maandag heb ik al de 20 wekenecho. Ik loop bij de gynaecologie vanwege mijn schildklier.  

En Kim veel succes meid met klussen. Ik zal ook voor jou duimen.
meppie87 (Gast) - schreef op 11-06 om 09:32
haha sanjo ja dat vond ik nu ook. Wat een geldverspilling als ik wel zwanger ben. Vannacht super slecht geslapen. Zit met mijn hoofd al bij de echo. Gelukkig kon ik vandaag al terecht. Ik denk dat de HA geen bloedtest wilde doen, omdat ze daarop toch ook testen op de HCG die ook met de zwangerschapstesten wordt gebruikt. Het leek hem denk ik makkelijker om het in 1 keer goed te doen. Ik laat het vanmiddag even weten!

Fijn dat je je goed voelt! Van mij mag de misselijkheid wel over zijn. IK hoef er nog net niet van over te geven, maar dat zit niet meer ver weg... 
Wil je weten wat het wordt maandag of wil je het een verrassing houden?
sanjo - schreef op 11-06 om 09:56
Ja is echt geldverspilling dan. Het is toch spannend en snap best dat je moeilijk slaapt ervan.
Ja zou best de reden kunnen zijn dat hij daarom geen bloedtest doet.
Ja laat maar even weten. Ik vind het ook wel spannend voor je hihi.

Nou dat had ik dus ook ik hoefde niet te spugen, maar zat er tegen aan.
Bij de zwangerschap van me dochter had ik helemaal nergens last van.
Ik wou het eigenlijk niet weten, maar mijn man wel. Dus we vragen wel wat het word, maar vertellen het aan niemand. Als het maar gezond is dat is voor mij het belangrijkste.
Ene kant is het wel makkelijk om te weten. Maar ik ken ook 2 stellen die dachten alletwee een meisje te krijgen en hadden de kamertjes roze geverft en het werden allebeide jongens. Dus je weet het nooit hihi.

Duimen draaien.
meppie87 (Gast) - schreef op 11-06 om 19:45
Nou we hadden slecht nieuws! Het schijnt dat mijn lichaam mij voor de gek houd. De gynaecoloog heeft aangegeven dat ik waarschijnlijk POC sydroom heb. Het komt er op neer dat je geen eisprong hebt. Maar hij vond het wel raar dat ik nu pas niet ongesteld werd en hiervoor wel elke maand nadat ik in oktober met de pil stopte. Ik heb een bloedtest gedaan en krijg volgende week vrijdag de uitslag of ik dit syndroom heb.
Maar je lichaam is hierdoor van in de war met alle verkeerde hormonen en daarom heb ik waarschijnlijk allemaal zwangerschapssymptomen. 
Dus nu maar afwachten. 

Sanjo heel veel plezier met je verdere zwangerschap! Geniet ervan :-)
Hopelijk heb ik ook snel dit nieuws.
sanjo - schreef op 12-06 om 13:18
Dat is balen meid. Ik hoopte het zo voor je ook al ken ik je niet. Ik gun het iedereen. Ik hoop dat je toch snel zwanger mag zijn. Toch raar idd dat je dat nu pas hebt waarschijnlijk.
Ik wou je een privebericht sturen, maar zie dat je als gast op het forum bent. Ik blijf voor je duimen.

Dank je wel en ik hoop met je mee. Dikke knuffel voor jou.
Meppie87 (Gast) - schreef op 13-06 om 08:08
Bedankt! We blijven er ook positief in, want heb enorm veel verhalen al gelezen van vrouwen met dit syndroom die met een beetje hulp al snel zwanger zijn. Dus dat gaat goed komen :-)

Bedankt voor je meeleven en jij nog een hele goede zwangerschap gewenst en uiteraard maandag bij je echo veel plezier!
Lucy (Gast) - schreef op 13-06 om 19:06
Hoi hoi ik zit in hetzelfde schuitje hoor. Ben nu 15 dgn overtijd en met 12 dgn nog neg getest. Wel heb ik een week voor menstruatie 2dgn paar druppeld bloed verloren. Heb helemaal geen symptomen maar had ik bij mn zoon ook niet. Ben wel al 40 jaar. Overgang? Of toch stiekem zwanger?
Claudia - schreef op 17-08 om 17:38
Ontpillen vind ik eerlijk gezegd bullshit.
Mijn mama zei me dat ik minstens 6 maand moest ontpillen...
Huisarts zei dat dat een fabeltje is.
Ik werd zwanger 3 maand na mijn laatste pil inname, was wel de eerste keer onveilig op de vruchtbaarste dagen.
Tipje: je kan online je ovulatieperiode 'berekenen'. Klinkt stom, maar het hielp bij mij toch.
Ik kreeg te horen 'tussen 14 en 16 juli' het meest vruchtbaarste, en voila, 14 juli patat en meteen zwanger. Misschien moet je dat eens proberen!
Samantha (Gast) - schreef op 22-08 om 14:28
hallo allemaal , ik ben nu 4 dagen voor me nod en heb vanmorgen negatief getest , we zijn nu ander half jaar verder , net een bbz achter de rug waarbij me linker eileider is verwijderd, omdat je na een miskraam nog veel hormonen in je lichaam heb hoop ik zo dat het deze maand gelukt is. Woensdag moet ik ongesteld worden dus hoop dat deze uitblijft. Mijn vraag is of iemand gelijk zwanger is geworden na bbz ?! Groetjes
erwinenlinda - schreef op 07-02 om 11:50
Ik sta helemaal verbaasd dat er soms mensen zijn die zeggen dat ze al zo lang bezig zijn om zwanger te worden terwijl ze net een paar maanden bezig zijn.. begrijp me niet verkeerd hoor! Want als je graag een kindje wilt dan duurt elke maand dat het niet is gelukt lang. Wij hebben er zelf 3 jaar over gedaan voordat ik zwanger was. Het was heel frustrerend om van anderen (niet perse deze site, maar ook mensen in eigen omgeving) te horen dat het allemaal zo lang duurd terwijl ze nog zo kort bezig zijn en uiteindelijk ook na 3 of 4 maanden zwanger waren.

En het is idd zo dat je soms denkt van ooo zal het zo zijn en je je ongesteldheid "uit zet". Appart is dat toch dat je lichaam je zo voor de gek kan houden.

Gelukkig zijn wij 14 maanden geleden bevallen van een mooie en gezonde dochter.
Anoniempie773 (Gast) - schreef op 01-06 om 11:40
hier ook, ben al twee jaar bezig en heb steeds wisselende cyclus. De ene keer 27 dagen andere keer 35. Nu deze maand uitgegaan van mijn gemiddelde langste cyclus 35 dagen en ben nu twee dagen over tijd. Al wel een test gedaan maar gaf keihard negatief aan. Dus even afwachten, hoe vervelend het ook is.
soph (Gast) - schreef op 12-06 om 21:53
Hoi meiden, 

Wij zijn aan ronde 6. Ik heb niet echt symptomen en ben nu 4 daven overtijd... Heb getest 1 dag na nod maar niets... Ik ga woensdag opnieuw testen als ik zo lang kan wachten.... Ben echt benieuwd!! Ik hoop alleen dat ik niet te veel hoop en teleurgesteld ga worden...
@meppie, veel succes ik duim voor je!! Weet je al iets meer?
@ kim, veel geluk !!!
Syl (Gast) - schreef op 13-11 om 18:55
Haay allemaal, ik ben Syl en nu al 4 maanden bezig om zwanger te raken.. over 2 dagen verwacht ik ongesteld te worden. Vandaag een test gedaan en helaas negatief, is er nog kans dat het alsnog positief is? Groetjes 
Hartje - schreef op 13-11 om 21:30
Ja je test voor nod. Een tip, geldbesparend en minder stress: test pas als je een paar dagen overtijd bent! Succes! 
Joy (Gast) - schreef op 14-09 om 01:33
Hallo dames ik ben al 5 dagen over mijn nod. Ik heb elke dag getest ochtend. Maar telkens negatief. Ik heb wel onderbuik krampen. Heeft iemand enig idee wat ik moet doen. Kan het zijn dat ik zwanger ben?
Pretty (Gast) - schreef op 19-09 om 20:29
Hey dames , ik ben al meer dan 60 dagen overtijd en heb alle symptomen die je jezelf maar kan bedenken… echter blijven mijn zwangerschaps testen negatief en of wel een streepje maar dan ( horizontaal? ) 
Ook zit er al een behoorlijke vorming in mijn buik.. nu hoor ik steeds meer verhalen van vrouwen die negatief testen maar toch overduidelijk zwanger zijn hebben julie hier ervaringen mee ? 
Ik heb maandag een echo ivm de onduidelijkheid..
Ik hoop het zo ????????
Gast (Gast) - schreef op 20-09 om 15:49
Bijzondere reacties dit allemaal 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'negatieve test! toch zwanger???' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan