nepper? - Zwangerschapsforum

miss barbie (Gast) - schreef op 01-02 om 21:05
Mensen toch eindelijk is iemand die schrijft
wat ik dacht jullie maken je druk om de spelling van die persoon?
tammy heeft helemaal gelijk we zijn moeder we zijn geen pubers meer dit doe je als je puber bent. en daarbij ze heeft helemaal gelijk dit is en blijft een forum en als iemand een vraag stelt kun je verwachten dat er mensen bij zijn die negatief kunnen antwoorden. met alle respect maar ik ben van mening dat als je een vraag stelt aan vreemde mensen op het internet die je niet eens kent en jou niet eens persoonlijk kennen dat je dus allerlei antwoorden kan verwachten. Ik vind het ook ongeapast om iemand te raken op zijn verkeerde spelling
echt super gesproken tammy
113 antwoorden en 43531650x bekeken
chertje85 - schreef op 01-02 om 21:11
Sorry tammy als jij deze mevr X al is tegen bent gekomen in een topic had je niet zo gereageerd.  Ik ben deze mevr X tegen gekomen in een topic van iemand die erg moeilijk zwanger kon worden en in een moeilijke tijd zat.. Ze had een vraag gesteld en iedereen reageerde met zijn mening daarop.. Maar mevr X vond het belangrijk om over haar prive 
Even te beginnen.. En toen de verzoeken binnen kwam of ze please kon ophouden ging deze dame in kwestie door.. 

Het gaat niet specifiek om hoe ze schrijft, het gaat om wat ze schrijft.. Dit forum gaat over zwanger zijn en willen worden.. En dat begrijpt deze dame niet. 

Bijna ieder topic wat er geopend word reageert zij op.. En altijd onder een andere naam..
Ze is totaal niet serieus en ze kwets mensen.. Heel erg..

Dat moet nu gewoon ophouden.. Vandaar dat mensen hier nu op reageren. We zijn de kwetsende woorden zat.
kim - schreef op 01-02 om 21:20
t gaat idd totaal niet om de spelling. ofzo.miss hadu beter kunnen lezen voor u u mening hier neer zette.

t gaat er om dat een zelfde persoon via een andere naam continu reageerd met negatieve en kwetsende woorden. of een forum bedoeld om elkaar te kwetsen?? lijkt mij niet!! wat wij zeggen is dat we aan de schrijf wijze kunnen zien dat zei t gewoon weer is.
iedereen mag zijn of haar mening geven maar ga niet continu iemand anders uit hangen om zo nog extra mensen te kwetsen. miss moet je even de topic.schoonmoeder uit het buiteland lezen en dat is dan nog maar 1.voorbeeld. gewoon iemand totaal kleineren. ik persoonlijk vind dat niet normaal. en dan de topic over grote kans op een drieling niet te spreken want daarin maakt ze wel heel duidelijk hoe perfect geweldig ze is. maar dat alleen zei met haar zelf.kan leven man is alleen maar bij dr voor dr uitelijk en kids moeten niets van dr hebben..en zei vind dr kids ook maar een last

miss eerst goed.verdiepen in wat er hier gezegd word. zon topic word niet zomaar geopend. en ook het beheer is hier van op de hoogte en probeerd hier bij te helpen.
Tammy - schreef op 01-02 om 21:23
Beste Chertje,

Dat vind ik idd heel spijtig om te horen, want ik weet hoe het voelt als het niet lukt en je wilt zo graag. ik heb het op een ander forum ook mee gemaakt waar ik zelf een beetje van slag van was en ik dacht dat gebeurt mij niet meer. Bij mij was het namelijk zo mijn moeder is 27 weken geleden overleden en ik ben 27 weken in verwachting toen werd er ook gezegd op een forum kijk mooi is dat je sex er op los terwijl je mama net is overleden maar zo was het natuurlijk niet ik had net een IUI gehad met de hoop dat ik mijn moeder nog kon vertellen dat ze OMA werd maar dat is niet gelukt, en als je dat dan leest dan doet dat ook behoorlijk pijn dus sins dien haal ik alleen maar er uit wat voor mij belangrijk is en de rest kan mijn .... kussen.
 Maar als je dit tegenkomt meld dit meteen en de beheerder als het goed is moet hier dan meteen op ingrijpen.  Maar toch zijn er helaas mensen die hier op uit zijn. En ik weet dat dat heel triest is, en je gaat er van uit dat mensen die hier zitten allemaal om bijna de zelfde rede zitten, maar dat is niet wat op een forum gebeurt.. 
lees er overheen... en trek meteen aan de bel... het is het niet waard dan om door z'n iemand je dag te laten verpesten. en al zeker niet als je met andere dingen bezig bent.
Tammy - schreef op 01-02 om 21:26
Beste Kim,,

Zie mijn laatste bericht zegt dat niet genoeg.. over of ik iets begrijp of niet... ik probeer alleen mensen te waarschuwen dat dit een forum is en daar kan je soms behoorlijk gekwetst worden.  Maar het is aan jou.. om je daar niks van aan te trekken.. WANT ZE IS HET NIET WAARD
lieza (Gast) - schreef op 01-02 om 21:29
Hoi chertje 85 ik ben ook geen nederlands spelling wonder is het nu zo dat iedereen die slecht is in spelling verdacht word ?
want dat zou betekennen dat ik of ieder die slechte spelling heeft nu aangezien word voor nep!
kijk ik ga hier niet eens mijn energie aan verspillen maar wat ik wel vind is dat jullie nu een heel topick wijden speciaal aan haar maar goed dan nog iets ze gaf gewoon haar mening hoor aan kruimel als je goed het begin leest alleen later werd ze bruutaal uitgedaagd door een meisje op dat forum geen wonder dat ze fel werd dit is een forum en zei gaf heel eerlijk haar mening over dat kinderen hebben zwaar is 3 tegelijk en daar werd erg boos op gerageert
jammer wat veel mensen vergeten dit is internet waar iedereen zijn eerlijke mening mag geven
chertje85 - schreef op 01-02 om 22:52
Brabbels willen jullie de dame "lieza" verwijderen. Dit is de dame in kwestie weer!!!
Brabbels - schreef op 02-02 om 09:42
We zijn er mee bezig :-)
kim - schreef op 01-02 om 22:29
tammy. ik snap zeker jou kant ook. maar als ze.continu weer te voorschijn komt. en mensen kwetst enzz. je probeert het te negeren maar t blijft door gaan. dan is een keer de maat vol. en toen kwam. Deze topic. je gal.spugen en samen met beheer proberen de juistes er uit te pikken.

wat lieze (gast).zegt klopt ook voor geen meter. ze zei tegen iemand met een grote wens doe t niet kinderen hebben is zoo zwaar. en toen iemand daarop reageerde en in haar eerste stuk gewoon netjes met de vraag of ze zo slecht over dr kindjes denkt. bleek ze amper thuis te zijn voor dr kids. hoe kan t dan allemaal.zo zwaar zijn maar goed.

mijn.spelling is ook niet geweldig en je bent niet direct diegene als je spelling niet oke is. t gaan om een manier van schrijven. (zoals we al vaker zeggen lieza) daarbij is t verhaal erg.vaak zogoed als.t zelfde maar met andere namen. zelfs al t zelfde.verhaal onder andere naam oeps. of verder gaan op je eige bericht met een andere naam. en als je t zelf zie jezelf er uit proberen te lullen.
en wat ik t ergste vind mensen kwetsen met woorden als. tjah dat t je niet lukt ligt vast aan jezelf je word toch geen goede moeder ik heb wel kids en ook nog zo zwanger. kom op he. dat zeg je niet

t is gewoon genoeg voor veel mensen hier. en er met elkaar over hebben is toch geen crime..jammer dat ze er ook hier weer tussen komt.
Tammy - schreef op 01-02 om 22:38
hey Kim, 
Dat begrijp ik heel goed,, maar wat ik ff niet snap is dat bv op andere forums/chat site's als je daar ruzie  bent aan het maken of iemand kwaad wilt doen  dan wordt je ipadres geblokt en dan kan je ook niet meer met een andere naam met met die computer inloggen of op de site komen. Zou dat hier dan niet mogelijk zijn. 

En het met elkaar er over te hebben is zeker geen crime.. wat ik de hele tijd probeer duidelijk te maken is laat je niet gek maken door bepaalde mensen ze zijn gewoon een dikke 0. en jij zit mega piss op de bank en die mensen lachen zich een bult..
chertje85 - schreef op 01-02 om 22:51
@ kim, ik heb haar al 2 x eerder laten verwijderen.. Het is totaal niet gepast wat ze heeft gezegd.

@lieza, hou nou op waar je mee bezig bent.. "Felicia" of hoe je ook heten mag..
 Ik heb het topic van kruimel niet genoemd en je begint er nu zelf over..
Hou nou gewoon op!!
kim - schreef op 01-02 om 23:38
ja klopt zelfs op ip adres is ze verwijderd toen weet t. maar weet ook dat je zover ik weet dan een nieuw ip adres op je pc kan krijgen. en anders zoveel manieren andere pc. telefoon noem maar op. manieren genoeg helaas.
ik heb in een eerder bericht wel iets over dat topic gezegd maar de reactie van die lieza hahah snap wat je bedoeld.
chertje85 - schreef op 02-02 om 00:02
Het gaat er bij mij gewoon om dat bijv in het topic van kruimel ik zelf "felicia" meerdere malen vriendelijk verzocht had om te stoppen.. Het ging op dat moment even om kruimel.. Die had het best zwaar.. Ze moest een keuze maken en ze wilde onze mening.. Ze wilde geen verhaal van iemand zijn prive leven.. En er werd steeds bozer gereageerd en daarop reageerde wij weer boos op felicia.. En voordat het escaleerde heb ik besloten haar te verwijderen omdat ze maar niet stopte en door ging.. Dit forum is daar gewoon niet voor..  Je mag best je mening geven maar niet op die manier. Helaas zullen we van deze persoon X nog lang last houden.. Ik blijf er dan ook gewoon een melding van maken bij brabbels.. Ik vind het gewoon niet netjes..
kim - schreef op 02-02 om 00:07
neej idd. t is echt niet grappig meer. snap wat je bedoeld.
AngelRinoa87 - schreef op 02-02 om 00:14
Ik ben het eens met Chertje85. Daarbij zit ik niet boos op de bank ofzo of maak ik mij heel druk. Zou het alleen jammer vinden dat wanneer er 1 iemand het zo voor anderen kan verpesten. Voor een nieuwkomer kan het heel vervelend zijn en dan is er een grote kans dat diegene niet meer terug komt op de site. Met een topic als deze kan de nieuwkomer zien dat niet iedereen zo is en dat de meeste hier gewoon wel elkaar met respect behandelen. Ik zag dat een gast bijv een ander uitmaakte voor lage afkomst en dat hij zich zou schamen om haar voor te stellen aan zijn moeder. Dat is kwetsend en totaal niet nodig. Dus zoals ik al eerder zei, ik ben blij met deze topic en ik vind dat iedereen moet weten dat er helaas zulke figuren tussen zitten!
Marianne - schreef op 02-02 om 12:32
Ik denk ook een paar berichten qua stijl te herkennen waar welke keer een andere naam boven staat, zo ook in dit gesprek. Ik vind het jammer. Iedereen mag zijn of haar mening delen, dit is nederland, maar zonder respect voor de ander zijn mening en de ander te kwetsen, dat is niet hoe we met elkaar om moeten gaan. Niet in het echt en niet op een forum. Je ziet wel vaker dat mensen op internet anders reageren dan in het echt. Het kan voor sommigen aantrekkelijk zijn om mensen op een forum op de stang te jagen. (Ook wel trollen genoemd). Woorden doen geen pijn is echt een loos spreekwoord.
AngelRinoa87 - schreef op 02-02 om 12:59
Klopt Marianne, zelfs woorden kunnen pijn doen, misschien niet fysiek maar zeker wel mentaal.
justme - schreef op 02-02 om 15:41
het gaat niet om de spelling van deze dame, het enige wat we daarover zeggen is dat we aan bepaalde manieren van schrijven of de opstelling van en bericht zien dat deze dame onder meerdere namen haar verhaal doet, soms in hetzelfde topic, en dingen zegt wat gewoon niet door de beugel kan.
natuurlijk is dit internet en natuurlijk mag iedereen zn verhaal doen,
maar het is niet de bedoeling dat je 5 keer een ander verhaal ophangt,
of mensen gaat beledigen.

deze site is gemaakt om dingen te delen, elkaar te helpen en tips te geven en mensen die in dezelfde situatie zitten steun te bieden..

en ja als de mensen van deze site het weten doen ze er idd iets aan, alleen is dat erg lastig als deze dame in kwestie continu van naam verandert.

nogmaals, het gaat hier niet om spellingsfouten, racisme of wat dan ook,
het gaat erom dat iemand zich voordat als meerdere personen en hier veel mensen mee kwetst!

niet de bedoeling lijkt me!
kim - schreef op 17-02 om 23:41
And she's back. .

omg dacht dat het rustig was geworden. maakt ze gewoon ruzie met zich zelf.

chertje85 - schreef op 18-02 om 01:21
Om moe van te worden he kim., blegh.. Zulke mensen hebben echt geen leven.. Zo kinderachtig.. Pfff
justme - schreef op 18-02 om 10:28
ik denk dat de dame in kwestie toch niet ophoudt..
dus kunnen we het beter zoveel mogelijk proberen te negeren
en het over leuke en positieve dingen hebben

misschien een kennismakingsrondje dan maar ?? hihi
melis1606 - schreef op 18-02 om 11:53
Haha goed idee.just me! Zal ik beginnen haha...

Ben melissa , 23 jaar heb het liefste zoontje van de wereld Rowan 8 maanden oud en tja op dit moment werkloos. Thats it haha
justme - schreef op 18-02 om 12:06
ooh leuk melissa en wat een leuke naam heeft je zoontje

ik ben justme (heb voor nu nog een nickname voor het geval er bekende zijn)
ik ben 22 jaar, en ik mag morgen mijn eerste test doen!!
ben heel zenuwachtig..
ik ben op het moment ook werkeloos, kreeg geen vastcontract, daar deden ze niet aan.
en het is zo moeilijk om nou iets te vinden...
AngelRinoa87 - schreef op 18-02 om 12:23
Hoi mijn echte naam is Liduina, ben nu 37,2 weken zwanger van mijn eerste kindje. We weten dat het een jongetje wordt. Helaas ben ik ook werkeloos, ik studeer nog wel, alleen door de zwangerschap en persoonlijke redenen heb ik een behoorlijke achterstand opgelopen. Ben wel van plan om het af te maken en een diploma te behalen. Leuk zo kennismakings rondje!
AngelRinoa87 - schreef op 18-02 om 12:23
Oeps ben trouwens 26 jaar
justme - schreef op 18-02 om 13:24
jaa dankjewel!! ik zal jullie zeker op de hoogte houden

ooh melissa, dat is ook niet eerlijk!! hadden ze er wel een reden voor?
en welke richting zoek je werk?

en idd liduina die studie komt vast wel goed, waar een wil is, is een weg
je zit dus aan de laatste loodjes! spannend hoor!
kim - schreef op 18-02 om 13:56
ik ben dus kim,27 uit arnhem
vandaag 33 weken zwanger van ons 2e.meisje. heb al een dochter van 4,5 jaar.

ik werk nog wel alleen half in de ziektewet dus nogmaar 3x3 uurtjes. dit is me laatste week en dan eeindelijk verlof.

deze zwangerschap ik erg zwaar en ben er aan toe


leuk zon voorstel ronde
chertje85 - schreef op 18-02 om 14:38
Hoi dames,

Mijn naam is cherique, 28 jaar en vandaag 38 weken zwanger.. Van een ???
Volegende week maandag naar het ziekenhuis en dinsdag word ik ingeleid..
Liduina ken ik al heel wat maandjes nu want we zijn van het maart topic en zijn nu met een groep van 24 zwangere dames actief op facebook.. Erg leuk en spannend allemaal.
Ikzelf ben ook sinds 1 jan 2014 werkloos..

Groetjes
chertje85 - schreef op 19-02 om 08:47
Justme, dank je.. Zeker spannend hihi. Is idd mijn eerste.. Zware zwangerschap achter de rug.. Veel pijn en veel ziekenhuis bezoeken maar doe het voor het kleintje.. Ik geniet momenteel nog van iedere beweging want strx ligtbhet in me armen hihi.

Wanneer zou je nod zijn dan? Als je te vroeg getest hebt moet je het oo je nod of de dag er na doen.. Hoe lang ben je al bezig?

Toen ik net gstopt was met de pil was ik de eerste maand schijn zwanger.. Was er echt van overtuigd dat me test positief zou zijn.. Zere borsten, opgezette buik enzo.. Uit eindelijk toen ik echt zwanger bleek te zijn had ik dit niet door.. Had wel wat zeurderige borsten maar meer niet.. En was pas misselijk vanaf de 6e week..

Succes
justme - schreef op 19-02 om 15:42
ahww, dat is jammer.
nog even volhouden en dan ben je het zo weer vergeten 
hou ons op de hoogte! vind ik namelijk wel leuk om te horen !

mijn nod is aankomende zondag..
en de test kon je 4 dagen van te voren al doen.
ik werd gek van de onzekerheid dus heb hem vanochtend meteen al gedaan.
ik ga niet nog een keer testen, want dan ben ik alleen maar nog meer teleurgesteld.

ik was nog niet bewust bezig, we willen eerst een huisje samen.
we hebben wel hetzelfde toekomstbeeld en willen beide graag kinderen.

en aangezien ik de symptomen had en zag hoe goed en lief mijn vriend erop reageerde en me erbij hielp, hoopte ik stiekem dat het echt zo zou zijn, ook al was het vroeger dan gepland..

probeer zo positief mogelijk te denken, we hadden namelijk ook al een vakantie geboekt in september wat als ik zwanger zou zijn afgemeld zou worden en we nu op ons gemakje een mooi huisje kunnen gaan zoeken..

maar moet wel eerlijk zeggen dat ik het toch wel jammer vind.

groetjes

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'nepper?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan