5 dagen overtijd test negatief maar wel Lichte tekenen - Zwangerschapsforum

Jaantje - schreef op 16-07 om 23:28
Goedenavond dames, Graag wil ik Jullie vragen wat Jullie hierover denken.. Ik word namelijk gek van mijzelf!!

Ik Ben 5-6 dagen over tijd.. Heb vanochtend een test gedaan (etos-merk) maar deze was negatief.. Maar er zijn dingen die niet kloppen.. 1. Menstruatie blijft weg 2. Ben soms licht duizelig-zweverig 3. Misselijk niet heftig maar wel vervelend (op de raarste momenten en uit het niets.. 4. Last van me darmen. 5 opgezette buik.... Soms hoofdpijn maar dat tel ik even niet mee omdat ik veel computer werk uitvoer... 6. Mijn benen.. Zijn erg vermoeid en onrustig.. 7. Witvloed (niet veel maar t is er)... Het kan van alles zijn dus maar dit voelt voor mij als een begin van een zwangerschap.. Natuurlijk hoop ik op een kind maar alle testen die ik heb gedaan waren negatief en Ben bang op weer een teleurstelling.. Moet zeggen dat ik blijkbaar goed Ben in schijnzwanger zijn.. Maar zo als deze Keer.. Nee.. Dit Moet t haast zijn.. Maar die test zit me dwars...en de angst op weer een negatieve test maakt mij een beetje stuk.. Wat Vinden Jullie ervan? Ter info.. Ik Ben 21 jaar.. Anderhalf jaar gestopt met de prikpil, Klein, gezet. Misschien kan t niets uit maken maar vele vermaken gehoord dat wanneer je dik bent dat je Geen kindereb zal krijgen BULLSHIT natuurlijk maar t vreet aan me.. Aub dames.. Help me erdoor! Xx
25 antwoorden en 42428080x bekeken
Irma (Gast) - schreef op 17-07 om 13:12
Misschien verlate eisprong?
Beertje - schreef op 17-07 om 16:13
Het eitje kan er wat langer overgedaan hebben om zich te nestelen waardoor je nog niet genoeg hcg aan maakt om het te meten. Ik raad je aan om de kruitvat testen 2v5 te proberen. Echt met ochtend urine en dan als je een week over tijd bent. Niks zo gek makend als kwaaltje overtijd en negatieve testen. Zwangerschapskwaaltjes lijken heel veel op menstruatie kwaaltjes. Ik ga voor duimen meid!!
Jaantje (Gast) - schreef op 17-07 om 20:01
Ja joh ik word er gek van.. De gedachten of het wel of niet is is slopend.. Vooral omdat je er stiekem zo op hoopt maar het komt er maar niet van en dan begin je te twijfelen.. Ik wacht nog af... En dan testen we opnieuw! Ben inmiddels 6 dagen overtijd.. Buik is nogsteeds opgezet en de misselijkheid is nogsteeds licht maar in vlagen.. Verder niks nieuws.. Ja dat me armen er vreemd uitzien maar dat kan van het weer zijn haha
Jaantje (Gast) - schreef op 18-07 om 23:09
Nou.. Daar komt het nieuwtje.. Vanochtend.. 7 dagen over tijd alweer.. En in de middag.. Ja wel.. Ongesteld.. Ik voelde t weer helemaal instorten.. Tegenslag nummetje 637.. Kindje wanneer Kom je nou eens?! We Kunnen niet wachten tot je komt... ????
Beertje - schreef op 19-07 om 15:49
He balen. Zijn jullie al lang bezig?

Ik herken heel sterk je gevoel. Wij deden er 14 maand over om zwanger te worden. Iets wat ik nooit verwacht had omdat ik bij de andere 2 zo snel zwanger was 3 en 1 maand. Helaas werd het een miskraam in Maart 2012 was september dat jaar weer zwanger, oktober weer mis en november weer zwanger. Ook dat werd een miskraam. Hoe gek? Zo word je "niet" zwanger en zo drie keer heel snel. Zijn toen gestopt en heb 3 maand de pil geslikt. In de 2e ronde was het raak en gelukkig gelijk goed!! Houd moed meid!
Jaantje - schreef op 19-07 om 16:09
Oh wat leuk voor jullie!! Jeetje dat lijkt me echt heftig.. wat goed van je dat je toch sterk bent gebleven en door bent gegaan!! We zijn 2 jaar bezig ongeveer.. En we wachten zo op ons eerste kindje.. Zelf ben ik 21 en me partner 33 dus heb er een beetje haast mee voor mijn gevoel.. Maar ik blijf me hoop erinhouden!
Beertje - schreef op 19-07 om 19:32
Was echt een rot jaar. Merk nu dat het veel meer heeft gedaan dan ik door had. Even wouden wij echt niet meer, waren echt stuk. Heerlijk om even 3 maand niet bezig te zijn. Wij merkten toen dat het voor ons toch niet klaar was en wij toch nog door wouden.


Zijn jullie al bezig in het ziekenhuis? Voor jou is er geen haast voor jou man ook nog niet. Bij mannen begint de kans op risico's bij 45 jaar. En die zijn maar heel klein. Snap je gevoel heel goed! Ik had dat met betrekking tot mijn kinderen en man. De oudste word dit jaar 10 en de jongste is 8 Is toch een groot verschil. En mijn man is nu 37, ik bijna 28 en vond dat ookal behoorlijk opschieten  

Meid ik hoop dat het jullie snel mag gaan lukken!
Anoniem (Gast) - schreef op 06-09 om 08:26
Hier ook een beetje ... Al 6 dagen overtijd positieve en negatieve testen gehad en een negatieve bloedteste
sabjuh (Gast) - schreef op 01-02 om 10:04
ik ben nu 7 mnd gestopt met de prikpil al een half jaar heb ik een cyclus van maar 20 dagen dus nu ben ik al meer dan 30 dagen niet niet ongi geweest . ik slik vitamines en we willen heel graag zwanger zijn maar test is nog negatief tog heb ik last van pijnlijke borsten en moet veel plassen.ik wordt gek van die onzekerheid
anja - schreef op 20-02 om 20:23
Hallo dames ,
ik zit in een situatie waar ik niet uit kom.
8januari tot 14 januari heb ik mijn menstruatie keurigg gehad.
de 24ste van januari was mij vruchtbaarste dag ik heb onveilig sex gehad maar de persoon is niet in me klaargekomen wel veel voorvocht ..
en 8 februari behoor ik me menstruatie te krijgen wat niet is gebeurt .. ik ben nu al 1 week en 6 dagen overtijd .. gister had ik een beetje buikpijn ben ik naar de wc gegaan en er kwam roze bij het afvegen .. dus ik dacht is de begin van me menstruatie .. maandverband ingedaan natuurlijk .. vanochtend naar de wc gegaan geen bloed te bekennen en geen roze bij het afvegen .. dus ik heb voor de zekerheid een test gekocht bij de kruidvat 2 voor 5 .. en die was negatief .. maar wel barstende hoofdpijn .. denken jullie dat ik toch naar de dokter moet of eind van de maand nog even testen? Me vorige zwangerschap was ook een gedoe .. testen kwam negatief ben ik naar dokter gegaan en het was positief .. heeft iemand dit ook meegemaakt ..

Groetjes anja xx
Shar (Gast) - schreef op 17-06 om 08:00
hallo

Ik ben vandaag 6 dagen over tijd en de zwangerschaps testen zijn negatief
Heb altijd wel een regelmatige cyclus maar ben nog nooit 6 dagen telaat geweest
Ik ben 2 maand terug gestopt met de pil 
En heb erg veel last van symptomen 
Misselijk echt kots beroerd gevoelige borsten buik krampen en vermoeid 

Iemand die me kan helpen
Beertje - schreef op 17-06 om 08:33
Klinkt als ontpillen meid. Je bent net gestopt je kan dan nog niet spreken van een regelmatige cyclus. Blijft je menstruatie een aantal weken uit even contact opnemen met de ha. Succes!
Sharii (Gast) - schreef op 17-06 om 08:42
oke 
Maar zou ik wel zwanger kunnen zijn ?
Beertje - schreef op 17-06 om 08:47
Theoretisch wel. Dan zou je eisprong later moeten zijn geweest waardoor je hcg nog niet meetbaar is. Of je behoort tot de groep vrouwen die niet positief testen met een urine test. Ik zou daar niet van uitgaan.


Google eens op ontpillen, veel vrouwen hebben er behoorlijk last van. Je hele hormoon huishouden krijgt een opdonder daar door kun je misselijk beroerd worden, zere borsten hoort daar ook bij. Zijn ook teken van een naderde menstruatie. Heel gemeen omdat het ook kenmerken zijn van een zwangerschap. Het word veroorzaakt door de verandering in je hormoonhuishouden.

Heb geduld, hoe moeilijk ook.
Sharii (Gast) - schreef op 17-06 om 08:52
oke Dankje wel 
Ik zal even googelen 
Ik laat het weten
Sharii (Gast) - schreef op 17-06 om 15:47
pfff word echt helemaal gek van mezelf
De heledag misselijk hoofdpijn slijm in onderbroek en we 30 x te plassen geweest terwijl ik helemaal niet zo veel gedronken  ik ga vanavond de clearblue test bestellen en die wil ik het weekend doen iemand hier goede resultaten mee of deze misschien beter werkt ?
Ik (Gast) - schreef op 06-06 om 09:38
Ey allemaal heb een vraagje 
Ik neem mijn pil dus momenteel niet bezig voor een 2de kindje nu zou ik normaal terug al moeten staten met mijn pil maar mijn regels niet gehad 6 dagen overtijd normaal stoppen met pil en heel vlug mijn regels al twee testen gedaan maar negatief wat zou dit kunnen zijn wel last in mijn buik zou ik toch zwanger kunnen zijn 
Kimberly (Gast) - schreef op 09-11 om 19:17
Hallo
Even een uitleg van mij.. 
Ik heb 3 jaar de prikpil gehad. Toen ben ik gestopt en heb ik daarna onregelmatig de pil geslikt. Nu ben ik al 2,3 jaar overal van af  en werd gelijk ongesteld  altijd netjes optijd. Nu de laatste 2 maandjes was ik een dag te vroeg of telaat. Nu ben ik al 5 dagen overtijd. Zwaar gevoel , hoofdpijn,  krampen. Elk moment gevoel dat ik ongesteld word. Al 2 testjes gedaan allebei negatief. Ik weet dat ik er teveel mee bezig ben. Maar elke keer ben ik er niet echt mee bezig , totdat ik ongesteld word. En nu heb ik zo gevoel oh ik ben zwanger. En denk ik aan niks anders. Ik wacht nog 3 dagen en als ik dan nog niet ben test ik weer. 

Gr 
Kimberly
Roelinka (Gast) - schreef op 13-08 om 01:23
@ anja. Bij mijn eerste zwangerschap heb ik 2 maand negatief getest. Was ook niet regelmatig toen. Ging naar dokter voor bultje in m'n borst. Moest ik test doen. Positief. Bleek  al 2 mand en 3 dagen zwanger te zijn! 
Vero (Gast) - schreef op 09-01 om 20:31
Hey allemaal, zou ook graag mijn verhaal doen. Vandaag 5 dagen over tijd. Alle testen blijven negatief! Wel halverwege cyclus 2 dagen bloeding gehad... snap er niks meer van ????
Daantje (Gast) - schreef op 02-04 om 16:41
Hallo dames.. 
Vandaag ben ik 6 dagen overtijd.. nog nooit gehad, normaal een gewone cyclus van 28 dagen... heb al 2 testen gedaan maar allebei negatief! 

Heb last van buikkrampen, extreem moe en last van mijn ogen als de zon schijnt of fel licht schijnt, af en toe hoofdpijn en continue het gevoel of ik moet plassen, last van wit vloed (niet extreem veel) en misselijkheid.. sommige geuren kan ik echt kots misselijk van worden. 

Kan iemand mij vertellen hoe dit kan ? 
Elvira - schreef op 02-04 om 20:20
@daantje je cyclus kan een keertje anders zijn ik heb ooit eenmalig geen eisprong gehad anders na 2 weken even bloed laten prikken
Kimberly (Gast) - schreef op 13-04 om 10:06
Hallo, ik zit met een vraagje. Ik ben een tijdje geleden te weten gekomen dat ik met ivf zwanger moet geraken. Probleem is nu ik ben al 5dagen overtijd. Ik ben misselijk vooral savonds. Heb last van zuur. Soms steken in me buik. Ik zeg in mezelf van ik kan niet zwanger geraken anders ga ik me te veel op hopen en teleurgesteld zijn terug. En dit wil ik niet want ik wil zo graag kindjes. Ii heb vanmorgen een test gedaan maar was negatief. Kan ik toch zwanger zijn? 
evil:

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '5 dagen overtijd test negatief maar wel Lichte tekenen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan