vader doet niks - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 20-03 om 20:20
Hier precies hetzelfde... helaas. Ik weet niet wat ik moet doen en ben ten einde raad. 
Voel me zo alleen en had dit niet verwacht. Ik ga er aan kapot en hij ziet het gewoon niet. Ik weet niet hoe ik dit ooit ga redden. Soms vraag ik mezelf af, waar heb ik dit aan verdiend en hoe kan iemand je zo in de steek laten. Ik ben zo gelukkig met mijn zoontje, maar hij huilt erg veel, slaapt weinig en heeft de volle aandacht nodig. Daarnaast moet het huishouden ook nog doorgaan. 
Ik weet niet of ik wel zo verder wil, ik was zo gelukkig met hem, maar nu niet meer. Nu komt de ware aard naar boven... 
Herkennen meer vrouwen dit en iemand nog tips aub?
46 antwoorden en 42371624x bekeken
Een vader (Gast) - schreef op 21-08 om 01:14
Hier precies hetzelfde... helaas. Ik weet niet wat ik moet doen en ben ten einde raad. 
Voel me zo alleen en had dit niet verwacht. Ik ga er aan kapot en hij ziet het gewoon niet. Ik weet niet hoe ik dit ooit ga redden. Soms vraag ik mezelf af, waar heb ik dit aan verdiend en hoe kan iemand je zo in de steek laten. Ik ben zo gelukkig met mijn zoontje, maar hij huilt erg veel, slaapt weinig en heeft de volle aandacht nodig. Daarnaast moet het huishouden ook nog doorgaan. 
Ik weet niet of ik wel zo verder wil, ik was zo gelukkig met hem, maar nu niet meer. Nu komt de ware aard naar boven... 
Herkennen meer vrouwen dit en iemand nog tips aub?
Deze gevoelens had mijn vriendin dus ook heeft zelfs geleid tot een beëindigen van de relatie tussen ons. 
Na hulp van een huisarts hebben gevraagd zijn we met professionele hulp gaan praten kwamen we er achter dat het met het herstel van het lichaam en de hormonen te maken had. De dingen die we normaal niet noemenswaardig vonden waren in haar beleving nu wel een probleem. De gevoelens die ze had of juist niet meer had kwamen ook vaak voor bij vrouwen na de bevalling. Nu we dat wisten konden we er rekening mee houden en veel praten hoe je voelt dat was het belangrijkste. Praten geruststellen en niet begrip tonen is het weer goed gekomen. 
Hadden we geen hulp gevraagd en veel gepraat Hadden dan was het niet meer goed gekomen 
madelene - schreef op 26-07 om 15:13
Ik vindt zoizo dat je samen een kindje hebthelpenmen doe je de verzorging.
nu hebben wij een opaire dus mijn man hoeft niet veel te helpen maar toch verschoonde hij ook wel eens de pamper van onze prinsesjes .
en als ik naar de man van mijn zusje kijk dan zie ik ook dat hij de huishouding op zich neemt zij werkt en hij kookt zorgt 5 dagen in de week voor hun kindjes ze hebben 2 dochtertjes de oudste is 2 jaar en de jongste 6 maanden.
en hij doet soms zelfs nog meer dan mijn zusje zelf
kijk zo kan het ook .
je moet denk ik hem vertellen hoe zwaar het is alles alleen doen en dat jullie samen dat kindje hebben.
en dat hij jou erg ontlast als hij jou zou helpen want bij een man moet je het toch altijd even uitleggen hoe zijn hulp verschil kan maken zodat hij zich nodig voelt en graag zal helpen .
Zo krijg je sneller resultaat bij een man.
groetjes madelene
madelene - schreef op 26-07 om 15:15
Excuses voor de slordige zin in mijn eerste berichtje was te snel geschreven.
groetjes madelene
Anoniem (Gast) - schreef op 14-10 om 23:05
schop onder zn kont geven!
Edith - schreef op 15-10 om 09:44
Wauw, wat een egoïst, zeg! Je hebt niet één, maar twee kleine kinderen. Geheel eens met Anoniem hierboven, verder geen woorden voor.
anoniem (Gast) - schreef op 22-01 om 21:51
Mijn zoon is 7 weken oud. Toen de kraamzorg er was deed hij alles wel! Maar nu doet hij niks. Luier verschonen fles geven etc moet ik allemaal doen. Ik lig nooit op tijd in bed nooit eerder als 2300 want mijn zoon is vaak wakker voor de laatste fles.  Snachts er uit doe ik ook allemaal want hij kan er snachts niet uit. Vraag dat alleeb maar als hii geen vroege dienst heeft  Hij word dan heel erg saggie. Dus dan doe ik het zelf wel. Hij knuffelt af en toe alleen maar met onse zoon als hij voldaan is. Hij kan niet tegen het gehuil van onze zoon. Heb al keer tegrn hem gezegd dak het gevoel heb alles alleen te moeten doen en dak er alleen voor sta. Maar ik mocht dat niet zeggen wwnt dat wad niet waar. Nou echt wel veel meer zeggen hdat. Ik mag zelfs ni zeggen dat ik moe ben. Want ik moet dan smiddags maar gaan slapen..alsof dsar altijd tijd voor is. Hii klaagt alleen maar dat hij moe is. Hij snapt niet hoe zwaar ik het heb ik trek hele dagen met onze zoon op ik doe zn opvoeding omdat hij werkt. Wou gewoon dat hij zich wat meer bemoeide met de opvoeding. Maar kan dat gewoon niet zeggen want dan wordt die boos. Voel me echt kut hieronder
Anoniem (Gast) - schreef op 20-03 om 20:15
Gg
Marc - schreef op 21-03 om 00:22
Waardeloze kerels, bah! Zoek professionele hulp!
Anoniem (Gast) - schreef op 21-03 om 00:35
Kun je niet een paar dagen naar je ouders met de kleine? Dan kun je even bijkomen. Geeft hem gelijk te denken dat hij echt wat aan zijn gedrag moet doen. Heb zelf een keizersnede gehad dus weet hoeveel impact dat op je lijf heeft. Het is verdorie wel een grote buikoperatie dus je moet gewoon 6 weken rustig aan doen. Weet niet hoe je band met je schoonouders is maar als die goed is zou ik eens met hen gaan praten. Als hij het niet van jouw aanneemt kunnen zij hem misschien een schop onder zijn kont geven. Neem aan dat ze hem beter opgevoed hebben als dat.
Lisa (Gast) - schreef op 17-06 om 17:14
Het geeft wat steun dat dit blijkbaar veel vaker voorkomt. Maar het blijft bizar. Ook ik zit met mijn handen in mijn haar. Vaders is altijd moe. Komt nooit uit bed alag onze kleine meid huilt. Slaapt een dikke 7 uur per nacht. Smiddags moet ik hem elke dag vragen of hij even een half uurtje kan oppassen (oppassen??? Ja oppassen... ).
Toen ik na drie dagen ziekenhuis thuis kwam was het een bende. Kon ik me mijn bont en blauwe scheur gaan schoonmaken en elke 2 uur voeden. Wij wonen in een klein huis en hebben geen wasmachine vaatwasser of stofzuiger, je kunt je voorstellen wat een werk dat is. Maar hulp homaar. Nu 3.5 verder en ik heb me erbij neer gelegd. Of nou ja. Ik heb geen energie meer om te proberen wat support te krijgen. Ik wordt elke dag af gesnauwd. Waarom weet ik niet. Hij is gewoon poep chaggerijnig sindat onze dochter geboren is. 
Hij werkt savonds van 5 tot 11. Overdag slaapt hij en daarna vaak de hort op om zij hoofd leeg te maken. Ik heb dat blijkbaar niet nodig. Als dit niet veranderd zie ik ons niet damen oud worden.  Ik vind dat heel erg vooral voor de baby maar ik ben inmiddels erg ongelukkig. Een huilende baby huilend in slaap wiegen is ook niet gezond.  Strekte lieve moeders. Vergeet nooit wat een top vrouw bent! 
Cilia (Gast) - schreef op 17-06 om 17:32
Het hoort natuurlijk niet dat je aan je lot overgelaten wordt. Ik heb zelf een ex en die was precies zo. Die sliep liever dan hij wat deed. Ik heb die relatie toen ook beeindig toen de kleine nog geen jaar oud was. Ik vond dat ik werkelijk niks aan hem had en we hadden alleen maar ruzie. Dan liever kwijt dan rijk.
Nu gelukkig een lieve partner en mochten we zwanger worden hebben we afgesproken dat we om en om de nachten eruit gaan. Dat vond ik een goeie! Toch zie je het vaak om je heen dat mannen hun vrouwem laten vallen. Het hoort absoluut niet!
Gast (Gast) - schreef op 24-06 om 19:09
dan maar alleen verder zonder vent 
Anoniem (Gast) - schreef op 29-12 om 23:53
Hier het zelfde..
In de kraam week deed hij alles en was ik erg gelukkig met ons gezin.
Maar vanaf het moment dat de kraamzorg weg is.
Word hij al geïrriteerd bij de vraag of hij alsjeblieft een flesje wil geven.
Alle momenten zorgt hij dat hij weg is en als ik vraag of ik sochtends mag blíjven liggen 1xtje. Dan is het antwoord wat is dat voor onzin.
Als hij onze jongen 10 min per dag vast heeft is het veel.
Ik voel mijzelf ook echt alleen en in dr steek gelaten maar als ik er iets van zeg word hij boos
Merel - schreef op 30-12 om 08:03
Ik lees dit met verbijstering! Voor een vader is het toch ook belangrijk een goede band te hebben met zijn kindje? Daar horen leuke en minder leuke dingen bij! Mijn man doet heel veel voor ons; helpt met koken, huishouden, boodschappen doen, flesjes geven, papa-dag, luiers verschonen, knuffelen, etc. Op de borstvoeding na doen wij alles samen en dat is voor ons kleine meisje ook het leukst. Je ziet haar echt heel enthousiast reageren als wij naar haar toe komen, maakt haar niet uit of ik dat ben of mijn man! En hij zou dit voor geen goud anders willen en ik ook niet.

Goede vraag is of de mannen altijd al egoïstisch waren en of er een persoon is die invloed op deze mannen heeft. Die mannen weten gewoon niet wat ze missen en laten hun eigen vrouw en kind vet in de steek! Bah!
Jeroen (Gast) - schreef op 03-03 om 22:21
Ik begrijp die vaders wel. Stel je eens voor. Ineens gaat ALLE aandacht naar het kind waar de man totaal geen band mee heeft want hey heeft niet in zijn buik gezeten en ten tweede zit niemand te wachten op een huilend poepend spugend kind dat ook nog eens alle aandacht krijgt. En dan moet je daar ook nog snachts je warme bed voor uit! Walgelijk is het. Bij mij duurde het 1.5 jaar voordat ik iets met ons kind kon doen. Het is zwaar en relatieslopend  zo'n baby. Nu hebben we pas de 2e en begint het gedonder opnieuw. Zware tijden voor beiden. Sterkte aan man en vrouw.
Merel - schreef op 04-03 om 07:19
Wat ben jij een slappe hap zeg, walgelijk! Niets van wat je schrijft kan een verrassing geweest zijn, als het je zo tegen staat had je er niet aan moeten beginnen. Je warme bedje uit? Grow a pair!
mariella - schreef op 05-03 om 12:49
Oké en ik maar klagen over mijn man.. 
Hij verschoond onze dochter nooit en geeft bijna nooit de fles alleen als ik het hem vraag.. ik kleed haar altijd om breng haar altijd naar bed en haal haar meestal uit bed.. alleen als ik hem vraag haalt hij haar uit bed.. verder speelt hij wel met haar maar verzorgen of hapje geven doet hij niet..

Daarbij werkt hij wel heel veel en zit ik thuis dus vind ik het logisch dat ik het meeste doe.. 

Maar hij helpt me wel met koken en schoonmaken in huis

Mannen die zeggen dat een kind verschonen en opruimen/schoonmaken in huis en koken een vrouw hoort te doen die zijn niet goed! Sorry hoor maar in welk tijdperk leven wij..
Hartje - schreef op 05-03 om 16:00
Mmh ik snap het wel hoor, mannen hebben gewoon niet zo heel veel met dat hele kleine. Sinds dat ons zoontje 8/9 maanden is doet m'n man er steeds meer mee. Zoonlief wil nu ook steeds stoeien met papa, super toch? Ze halen die tijd wel weer in. En mijn ouderwetse man hoeft niet zoveel te doen in het huishouden, zo hebben we dat verdeeld. Maar als ik het niet kan mag ik 't altijd vragen.. 
mariella - schreef op 05-03 om 17:18
Zo bedoelde ik het niet hoor :$ 

Ik bedoel dat er mannen zijn die echt helemaal niks in het huis doen en altijd het hardst schreeuwen dat de vrouw maar 1 recht heeft en dat is het aanrecht.. 

Zo was een ex van mij ik was toen geopereerd dus mocht ik niks maar hij deed het niet dus moest ik mijn oma maar vragen om te komen schoonmaken en koken 
Merel - schreef op 05-03 om 21:10
Jeetje wat ouderwets! Gelukkig delen wij alle taken, ik werk tenslotte ook en een moeder heeft toch vaak nog wat meer taken als een vader in de eerste maanden!
Hartje - schreef op 05-03 om 21:48
Mariella ik ben ook een ouderwetse moeder ik werk maar heel af en toe, manlief de hele dag. Merel logisch dat je 't dan verdeeld.
Toch maak ik liever zelf schoon, ben er net wat handiger mee denk ik! 
Merel - schreef op 05-03 om 21:52
Als ik niet zou werken zou ik dag begrijpen hoor!
mariella - schreef op 05-03 om 23:29
Hartje

Dan ben ik nog meer ouderwets haha ik werk helemaal niet ben hele dagen thuis.. zou wel willen werken hoor maar kan helaas niks vinden nog
Berg (Gast) - schreef op 06-03 om 20:37
Ik heb een zoon van 3,5.. Toen hij geboren werd tot nu toe..Doet hij niks met onze zoon..niet aanklede niet samen douche..niet zn bed uit voor im..En niks leuks doen met im..Ben nou zwanger van de 2de..Maar ik sta klaar dat ik alles zelf moet doen..we kunnen het omdat we veel.liefde terug krijgen van de kinderen. .Ik krijg daarnaast ook geen liefde van me vriend..omhelzen of een knuffel../ kus zit er niet in..Ik zeg als je weg kan bij je partner..Doe het...Je bent beter af zonder zn man als een man die niks doet..Daar erger je eigen alleen maar aan..
anoniem22 - schreef op 07-03 om 11:02
Als je weg kan bij je partner doe het? Want dat is goed voor jou? En je kindje dan.. vind hele rare uitspraak hoor zit nu zelf in en scheiding word je ook niet gelukkig van hoor.. en Myn man was oom liever lui dan moe betreft de kleine maar sorry das toch niet een enige rede om weg te gaan hele apparte reactie 
Hartje - schreef op 07-03 om 15:59
Hihi ik zou 't ook niet opvolgen. Als je geen knuffel of iets van je vriend krijgt, hoe geraak je dan zwanger van hem? 
Sterkte Anoniem22.. 
anoniem22 - schreef op 07-03 om 17:58
Kan indd en niemand is perfect iedereen heb zijn gebreken.
Dankjewel hartje, lief
Anoniem01 (Gast) - schreef op 10-03 om 08:23
Hoi,  het forum laat mij alleen met die dikke letters beantwoorden. 
Ik ben het ook zat.  Mijn man deed letterlijk niks.  Alleen voy naar de gym gaan, werken en laat naar huis te komen door werk (laatste begrijp ik wel).  Nu werk ik ook,  en hij helpt ook niet.  
Anoniem01 (Gast) - schreef op 10-03 om 08:35
In mijn kraamweel hielp hij niet.  Hij kreeg opmerkingen van dd kraamverzorgsger,  ik moest op de zelfs op de bank slapen.  Dit zag s ochtends de kraamverzoorgster,  waar ik "nee ik heb op bed geslapen"  zo dat hij niet boos werd.

Vorige jaar het enigste wat hij deed was vroeg naar de gym te gaan en laat naar huis komen door zijn werk (die laatsre begrijp ik wel)  ik ben 1 jaar thuis geweest dus kon ik een beetje begrijpen dat hij niet "zo veel"  deed.  Nu werk ik ook,  onze kindje is een jaar en hij helpt niet.  In huis niet,  hij was niet af,  ruimt niet op,  zorg niet voor onze kindje,  woordt boos als ik vraag om 1 dag niet zo vroeg naar de gym te gaan zo dat ik tijd voor mijzelf hebt en zeg gewoon: dan breng je haar naar ds opvang?  Hij heeft gezegd dat als ik tijd voor mijzelf wilt moet ik haar of naar d eopvang brengen of naar opa.  Ik wil mijn dochter niet bij opa laten,  zijn huis is vies,  medicijnen liggen overaal,  hij verschoont geen luiers,  enz.   Mijn ouders wonrn in een andere land,  dus ik ben er helemaal alleen.  Oh ja,  en we hebben geen geld om extra opvang te betalen.  Hij wou in het begin ook mij bijna geen geld geven om de kosten voor onze dochter te betalen.  Het is inmidels veranderd..  Na dat ik al mijn spaargeld heb opgemaakt aan boidschappen,  kleertjrs,  luiers etc.  Er tegenover heeft hij in een jaar tijd dure spullen voor zijn gym hobbie uitgegeven.  Nu ben ik boos.   Hij zeg dat hij pas minder naar de gym gaat als hij over iets van 5 jaar een andere baan kan vinden.  Nou..  Wtf,  bent je gek geworden??? 

Ik wil zo graag weg,  maar heb geen plek om te blijven.  En sociale uurwoning duurt zo veel..  Ik moet ook zeggen dat voor dat ik ben bevalen hadden we dingen AFGESPROKEN.  Die hij in erns zegt dat het niet zo is,  dat we niks hebben afgesrpoken.  Ik heb nu een heel vermoeiende baan,  een ziekte waardoor ik bijna niet kan lopen of dingen met mijn handen pakken,  een 24/7 baan als huisvrouw en 2 kinderen..  Omdat mijn partner is niks anders dan een vervelende kind. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'vader doet niks' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan